
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Sandy Springs
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Sandy Springs

Kokki
Sophisticated Stay, Curated Cuisine by Shef Amanda
15 vuoden kokemus olen työskennellyt arvostettujen keittiömestarien, kuten Roy Yamaguchin ja Daniel Bouludin, kanssa. Suoritin kulinaarisen koulun ja koulutin keittiömestareiden, kuten Elia Aboumradin ja Wolfgang Puckin, johdolla. Olen myös esiintynyt Food Network's Cooks vs. Cons and Supermarket Stakeout -ohjelmassa.

Kokki
Klassisia ja lohdullisia amerikkalaisia ruokia Sydneyssä
17 vuoden kokemus Olen työskennellyt erilaisille hienoille ruokaryhmille Metro Atlantan alueella. Olen Servsafe-sertifioitu ja kohdistan kaikki ruoanlaittokäytäntöni elintarviketurvallisuuskriteerien kanssa. Voitin Golden Spatula 2024 -tapahtuman poikkeuksellisista kulinaarisista taidoista.

Kokki
Caseyn juusto- ja charcuterie-laudat
11 vuoden kokemus Olen työskennellyt eri puolilla maata ravintoloissa ja yksityisenä keittiömestarina. Opiskelin Le Cordon Bleu Londonissa ja minulla on ruokaantropologian kandidaatti. Autoin ihmisiä luomaan kadonneita perhereseptejä ohjelmassani Resepti Lost and Found.

Kokki
Bellan keittiömestarin yksityinen ruokailu
15 vuoden kokemus Olen sitoutunut puhtauteen, makuun ja kauniiseen esittelyyn. Minulla on käytännön kokemusta yksityisistä tapahtumista, häistä ja aterioiden valmistelusta. Päivittäinen ruoanlaitto on intohimoni.

Kokki
Samin monivivahteisia maailmanlaajuisia makuja
16 vuoden kokemus Olen omistanut elämäni ikimuistoisten ruokaelämysten valmistamiselle, jotka tuovat ihmiset yhteen. Valmistuin Johnson & Walesin yliopistosta kulinaarisen taiteen kandidaatiksi. Minut esiteltiin Food Networkissa, jossa esiteltiin kulinaarisia taitojani ja luovuuttani.

Kokki
Desin rohkea, maukas ja unohtumaton pitopalvelu
7 vuoden kokemus Olen yksityinen keittiömestari, joka tarjoaa pitopalveluita perheille, yrityksille ja järjestöille. Sain käytännön kokemusta eri ravintoloista ja oleskelutiloista. Minut palkittiin Best Business in South Fulton 2024 ja olen ollut esillä aikakauslehdissä.
Kaikki kokkipalvelut

Debran kasvipohjaista ja raakaa ruokaa
23 vuoden kokemus Olen kokonaisvaltainen terveysvalmentaja, reiki-parantaja ja kasvipohjainen keittiömestari. Olen valmistunut terveys- ja hyvinvointikeskuksesta The Living Foods Institute. Voitin Best of Raw Awards -palkinnon Hot Love Chocolate -ryffeleistäni.

Aterioiden valmistelupalvelut
8 vuoden kokemus Olen työskennellyt suuren tilavuuden, ylellisen ruokailun ja rentojen tilojen parissa. Olen suorittanut kandidaatin tutkinnon Mercy Collegesta. Loin oman ruokabrändin ja yhdistän taustani intohimoon ja luovuuteen.

Ginan afrofuusiovalikot
20 vuoden kokemus muutin Nigeriasta Atlantaan luodakseni afrofuusioruokaa länsimaisella vivahteella. Jalostin tekniikkaani Leiths School of Food and Wine -koulussa Lontoossa. Lähestymistapani on ikimuistoisten illallisten ja pöytäsi lämmön valmistaminen.

Fuusioruokaa Stephonin kanssa
20 vuoden kokemus Tuon perhetyylistä lämpöä ja fine dining -tarkkuutta ruoanlaittoon. Koulutin Ranskan/New Yorkin kansainvälisessä kulinaarisessa keskuksessa. Opin kuuluisilta keittiömestareilta Bobby Flayltä ja Jacques Pépiniltä.

Manifesting Munchiezin rakkaudella
5 vuoden kokemus Olen luonut aterioita vaikutusvaltaisille asiakkaille, kuten Pinky Colelle, Summer Walkerille, Jayda Cheavesille ja muille. Olen perustanut yksityisen keittiömestarin tuotemerkin ja rakentanut luotettavan asiakaskunnan, joten olitpa täällä lepäämässä, tutustumassa tai yksinkertaisesti nauttimassa kotona valmistetusta ateriasta, joka on täynnä iloa, tiedä, että olet tilassa, jossa olet erittäin tervetullut. Tavoitteeni on auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi, täyttämään vatsasi ja henkesi lämmöllä ja muistuttamaan, että ruokamme on tehty rakkaudella - ja voi olla parantumisen muoto. Oletko valmis nauttimaan tästä kokemuksesta?

Desireen herkullisia maailmanlaajuisia makuja
8 vuoden kokemus Luon herkullisia ruokia, joissa on erilaisia maailmanlaajuisia makuja. Opin kokkaamaan kotona perheen kanssa ja teroitin taitojani sotilaskokkina. Valikoimani on italialaista, saaria, ranskalaista ja aasialaista ruokaa, ja siellä on erikoisuus leivonnaisissa.

Andrean intialainen fuusio
15 vuoden kokemus hän on työskennellyt maalaiskerhoissa, urheilubaareissa, yksityisissä keittiöissä ja muissa paikoissa. Hän osallistui Le Cordon Bleuhun ja sai tutkintonsa kulinaarisen taiteen tieteestä. Hän hallitsi tunnusomaisia ruokia erilaisista kulttuureista ollessaan Floridassa.

Katin kansainvälinen keittiö
20 vuoden kokemus hän valmistaa herkullisia ruokia, joissa on sekoitus Haitin ja ranskalaisia makuja. Hän opiskeli kulinaristisia taiteita Le Cordon Bleussa ja oppi haitialaisilta naisilta perheessään. Hänen kasvatuksensa ja muodollisen harjoittelunsa kertovat hänelle rakkaudestaan ja kurinalaisuudestaan ruoanlaittoon ja leipomiseen.

Keittiömestari Fadin maailmanlaajuiset maut
12 vuoden kokemus keittiömestarin ohjaamasta liiketoiminnastani Habibiksesta luon aterioita ja tapahtumia asiakkaille Atlantassa. Valmistuin majoituskoulusta Libanonista ja kulinaarisesta koulusta Sveitsissä. Olen luonut terveet ja suorituskykyyn keskittyneet ruokalistat baseballin ammattilaispelaajille.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla