Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Seven Hills

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Francescan hyvinvointia korostavat ateriat

Yksityistilaisuuksille räätälöidyt ruokalistat, joissa keskitytään ruokaan ja ravitsemukseen.

Yksityinen ruokailu keittiömestari Michelen kanssa

Ylellisyyttä, makua ja hyvinvointia joka suupalassa – koe maailmanluokan keittiömestarin palvelu

Vincenzon unelmien illalliskokemukset

Olen laittanut ruokaa tuhansille huippuravintoloissa ja catering-yrityksessäni.

Keremin tarjoama hieno ruokailuelämys kotona

Maailmankuulu koulutettu yksityiskokki tarjoaa räätälöityjä hienoja ruokailuelämyksiä ravintolatasoisella laadulla missä tahansa ympäristössä.

Välimeren makuja Vincenzolta

Sain Michelin-tähden ja yhden hatun, koska luon erinomaisia Välimeren ruokia.

Get the Chef In tuo ravintolan kotiisi

Tarjoamme kaikkea intiimistä 3 ruokalajin ateriasta suurempiin juhliin ja tapahtumiin.

Matteon hienostunutta italialaista ruokaa

Olen Italiassa syntynyt kokki, joka on laittanut ruokaa kuninkaallisille ja Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa.

Illallinen pimeässä keittiömestarin seurassa

Valmistamme innovatiivisia ruokia, joissa sydämellinen vieraanvaraisuus yhdistyy nykyaikaiseen tyyliin.

Australian makuja keittiömestarin opastuksella

Luomme mukaansatempaavia kulinaarisia seikkailuja, joissa yhdistyvät hieno ruokailu ja kulttuurinen tutustuminen.

Emanuelen innovatiiviset italialaiset ja espanjalaiset maut

Olen intohimoinen kokki, joka on erikoistunut italialaiseen ja espanjalaiseen keittiöön.

Claudion herkullista gourmet-ruokaa

Olen kokki ja sertifioitu sommelier, jolla on 21 vuoden kokkikokemus.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla