
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Sydney
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Sydney

Kokki
Bhavnan intiaani-henkisiä ruokapaikkoja ja jälkiruokia
10 vuoden kokemus Olen itseoppinut keittiömestari ja intohimoinen leipuri. Opin laittamaan ruokaa katsomalla isoäitini luomassa kauniita ruokia. Voitin toisen sijan kekseistäni Minnesotan osavaltion messuilla.

Kokki
Emanuelen innovatiiviset italialaiset ja espanjalaiset maut
7 vuoden kokemus Olen keittiömestari, jonka erikoisuuksiin kuuluvat italialainen ja espanjalainen keittiö. Opin perinteisiä tekniikoita italialaiselta isoäidiltäni ja matkustamisesta. Luon aterioita, jotka ilahduttavat aisteja ja parantavat ruokailuelämystä.

Kokki
Wakeley
Viihtyisä italialainen Simonan seurassa
13 vuoden kokemus Tuon Italian lämmön pöydällesi ja valmistan tuoretta pastaa ja muita ruokia. Opin Italiassa sijaitsevalta ravintolaperheeltäni, joka hallitsee perinteisiä tekniikoita. Intohimoni on valmistaa tuoretta pastaa, raviolia ja gnokkia - italialaisen keittiön sydäntä.

Kokki
Claudion erinomaista gourmet-ruokaa
21 vuoden kokemus parhaista ravintoloista Italiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa. Koulutin ravintoloissa Roomassa, Italiassa ja Lontoossa Jamie Oliverin ja Giorgio Locatellin opastuksella. Olen työskennellyt Michelin-tähden ja hatturavintolassa ja hoitanut taitojani fine dining -ruokailussa.

Kokki
Michaelin makukohteet
5 vuoden kokemus Aloitin kulinaarisen matkani oppimalla isovanhemmilta. Minulla on CERT III aasialaisessa keittiössä ja opiskelin Blue Elephant Cooking Schoolissa Phuketissa. Työskentelin Luke Nguyenin johdolla hänen palkitussa Sydneyn ravintolassaan Red Lanternissa.

Kokki
Firebyrd by Jordan
10 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka on työskennellyt fine dining -ravintoloissa Sydneyssä. Olin keittiömestari ja työskentelin palkituissa (hattu) ravintoloissa Pilu ja Longrain. Minut esiteltiin Vogue Japanissa, ja olen valmistanut ruokaa lukemattomille julkkiksille.
Kaikki kokkipalvelut

Marcon perinteiset italialaiset maut
Aloitin kotiruoanlaiton varhaisessa iässä, kehitin syvää intohimoa hienoimpien ainesosien hankkimiseen ja erilaisten ruoanlaittotekniikoiden hallitsemiseen, jotka yhdistävät perinteet moderneihin innovaatioihin. Koska minulla on lähes vuosikymmenen kokemus huippuravintoloista, hoidoin taitojani tapahtumapaikkojen hallitsemiseksi ja useiden onnistuneiden avausten valvomiseksi. COVID-19-pandemian aikana siirryin yksityisiin keittiömestarin palveluihin ja loin tyydyttävän uran, joka keskittyy poikkeuksellisten kulinaaristen elämysten tarjoamiseen. Huolellisesta

Timin käsityönä valmistetut ruokalistat kulinaarisessa keitaassa
Olen Tim. Äitini oli keittiömestari, ja olen valmistanut ja järjestänyt tapahtumia lapsesta asti. Koulutin myös ammattikokki ennen pankkitoiminnan maailmaan menemistä. Viime vuosikymmenien aikana monet vieraat ovat rakastuneet ruokaani, mukaan lukien maailmanlaajuiset sijoittajat ja Michelin-tähden keittiömestarit. Nyt kun olen osa-aikaeläkkeellä, noudatan vieraideni kiireisiä neuvoja ja laitan ruokaa ja viihdyn taas. Minulla on erityinen kyky saada ihmiset kaikilta elämänaloilta rentoutumaan ja nauttimaan olostaan.

Coastal Flavours Feast by chefin
8 vuoden kokemus Valikoidut yksityiset ruokailutapahtumat Fortune 500 -asiakkaille, joilla on ensiluokkaisia keittiömestareita ja palvelua. Kouluttauduin huippukokkiin Michelin-tähden saaneissa keittiöissä ja maailmanlaajuisissa kulinaristisissa perinteissä. Tunnettu ensiluokkaisesta yksityisestä ruokailusta, jonka ovat valinneet maailman parhaat kulinaarisen huippuluokan tuotemerkit.

Graemen hienot ruokailujuhlat
10 vuoden kokemus Pariisin brasseriesista gastro-pubeihin, tuon kulttuurivaikutteita fine dining -ruokailuun. Työskentelin L'Escargot Montorgueilissa, La Chammare Montmartressa ja Fish La Boissonneriessa. Dynaaminen lähestymistapani ruoanlaittoon alkoi Michelin Guide -ravintoloista ja AA Rosette -paikoista.

Taste of Australia by chefin
8 vuoden kokemus Olen yhdistänyt tuhansia ruokailijoita arvostettuihin keittiömestareihin 10 maassa. Koulutin Ruth Rogersin johdolla, ja minua ohjaavat Jamie Oliver ja Rick Stein. Olen esiintynyt ruoanlaitto todellisuussarjassa ja esitellyt rohkeaa, maailmanlaajuisesti innoitettua tyyliäni.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla