Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Altadena

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kalifornialais-karibialainen keittiö kokki Jazzy Harveyn keittiössä

Terveellisiä kalifornialais-karibialaisia aterioita julkkiskokki Jazzyn keittiöstä sekä vegaaneille että ei-vegaaneille.

Amirin Välimeren fuusioruoka

Modernisoin perheeni ravintolan reseptejä Institute of Culinary Education -koulutukseni avulla.

Juhlamakut – Arielle

Entisenä Four Seasons -kokkina yhdistän sopeutumiskyvyn kulinaariseen luovuuteen.

Chloen maalaismaiset kausiluonteiset juhlat

Kouluttauduin Michael's-ravintolassa James Beard Award -finalistin Miles Thompsonin johdolla.

Fletchin tarjoamat hienot lounaat ja illalliset

Olen armeijan veteraani, joka on kokannut 20 vuotta hienoista ruokailuelämyksistä tapahtumien catering-palveluihin.

Brasilian kulinaarisia makuja – Simoni

Luo mieleenpainuvia ruokalistoja, joissa on luovia muunnelmia perinteisistä resepteistä.

Kalifornialainen yksityinen kokki ja kausiluonteiset ruoat

Vakuutettu yksityinen kokki valmistaa kausiluonteisia juhlia Airbnb-tapaamisesi.

Kulinaarinen elämys kokki Cedricin kanssa

Laadukasta ranskalaista ruokaa suoraan kotiovellesi

Moderni cajun- ja kreikkalainen ruoka kohtaa Ryanin kalifornialaiset ruokalistat

Yhdistän etelävaltioiden sielun Kalifornian raikkauteen ja luon rohkeita, kausiluonteisia ruokalistoja.

Modernia ranskalaista ruokaa Arnolta

Kouluttauduttuani Nizzan huippuhotelleissa olen laittanut ruokaa kuninkaallisille ja Van Cleef & Arpelsille.

Yksityiset ruokailuseikkailut kokki Nealan kanssa

Le Meridienin kondiittorina olen erikoistunut hienostuneeseen ruokailuun ja intiimeihin tapahtumiin.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla