Airbnb-palvelut

Kokit paikassa El Mirage

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa El Mirage

Kokki

Keittiömestari Deanin viralliset yksityiset ryhmäillalliset

Chef Dean is an Escoffier honors gradu and a graduate from the Sushi Institute of America in LA. Ammattimaisessa ruoanlaitossa vuodesta 1996 lähtien muutamiin hänen hienoimpiin saavutuksiinsa kuuluvat ACF Escoffier Silver Medal sekä kutsun valmistamaan yksityinen illallinen kuvernöörin kartanossa Denverissä, CO. Hänen viimeisimpään kokemukseensa kuuluu työskennellä tiensä ylöspäin neljän vuodenajan viiden timanttihotellin riveissä Scottsdalessa. Vuodesta 2019 lähtien hän on työskennellyt henkilökohtaisena keittiömestarina ja valmistanut tuoreita aterioita asiakkaille, kuten ammattiurheilijoille ja yhteisön merkittäville hahmoille. Keittiömestari Dean on aina ollut innostunut kulttuuriruokien valmistamisesta, ja hän nauttii ystävien, perheen ja asiakkaiden ilon näkemisestä, kun hän valmistaa heille ruokaa. Keittiömestari Dean rakastaa tutustua ainutlaatuisiin kulttuureihin ja sisällyttää ainesosien aitouden aterioihin

Kokki

Samanthan maailmanlaajuinen makufuusio

10 vuoden kokemus Olen työskennellyt keittiöissä ja hallinnoiduissa ravintoloissa ja tutustunut globaaleihin makuihin ja tekniikoihin. Valmistuin Arizonan kulinaarisesta instituutista vuonna 2014, ja minulla on käytännönläheiset keittiötaidot. Opiskelen aasialaista ruokaa ja saan syvällistä tietoa japanilaisista, korealaisista ja kiinalaisista mauista.

Kokki

Custom fine dining by Steph

10 vuoden kokemus tuon intohimoa, tarkkuutta ja makua jokaiseen ruokaan. Koulutin julkkiskokkien alaisuudessa ja hoidin taitojani huippuluokan keittiöissä. Olen työskennellyt joissakin Arizonan ja Seattlen tunnetuissa keittiöissä ja lomakeskuksissa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla