Airbnb-palvelut

Kokit paikassa El Segundo

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa El Segundo

Kokki

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 vuoden kokemus Keskittymäni: eteläisen ruoanlaiton sielukkaat perinteet ja tarkat ranskalaiset tekniikat. Minulla on kulinaarisen taiteen tutkinto Le Cordon Bleu College of Culinary Artsista yhdistettynä liikkeenjohdon tutkintoon kuuluisasta Morehouse Collegesta. Autoin ravintolaryhmää saavuttamaan 85%: n ainesosia maatilalta pöytään ja pidin ruokakustannukset alle 20%. Nyt olen yksityinen kokki, joka täyttää tarpeesi. Erikoisuuteni on: mieltymyksesi.

Kokki

Vegaaninen elämys: yksityinen kasvipohjainen keittiömestari

Tapaa keittiömestari JustNCase! Minulla on vuosien kokemus kulinaarisesta teollisuudesta, ja olen toiminut menestyksekkäästi omalla ruokavaunullani ja käynnistänyt kukoistavan yksityisen keittiömestarin yrityksen, joka palvelee monipuolista asiakaskuntaa. Intohimoni maukkaiden ja korkealaatuisten aterioiden luomiseen on saanut minut työskentelemään useiden korkean profiilin asiakkaiden kanssa luottamuksellisissa ympäristöissä ja tarjoamaan yksilöllisiä ruokailuelämyksiä, jotka asettavat etusijalle maun, terveyden ja esittelyn. Olipa kyse innovatiivisten kasvipohjaisten ruokien valmistamisesta tai monen ruokalajin aterioiden järjestämisestä, tuon ammattimaisuutta, luovuutta ja huomiota yksityiskohtiin jokaiseen ruokailuelämykseen. Anna minun tuoda yksityisen keittiömestarin ylellisyys Airbnb-majoittumiseesi!

Kokki

Cali Mediterranean by Liza

Olen paikallinen yksityinen julkkiskokki, joka on työskennellyt Allison Holkerille, Sebastian Stanille ja muille yksityisellä sektorilla toimiville asiakkaille. Aloitin yksityiset keittiömestarin palvelut Malibu Beach Recovery Homessa. Siellä keksin uudelleen monia reseptejäni noudattaakseni heidän alhaisen glykeemisen ruokavalionsa. Nousin riveissä heidän keittiömestarina ja kulinaarisena opettajana. Kauppani on välimerellistä ruokaa ja leivonnaisia.

Kokki

Healthy Seasonal Dining with Nutritional Chef Cate

Neljän vuoden kokemus Minulla on 4 vuoden kokemus terveyttä tukevien aterioiden valmistamisesta parantaakseni asiakkaita ympäri LA: ta. Olen Institute for Integrative Nutritionin sertifioima kokonaisvaltainen terveysvalmentaja. Food Network's "Chopped" Champion and tournament finalist.

Kokki

Keittiömestari Neicen järjestämä yksityinen ruokailuelämys

15 vuoden kokemus Keskityn lohturuokaan pienellä vivahteella, kokkaan julkkiksille ja eksklusiivisille tapahtumille. Isoäitini koulutti minut, ja hienostelin taitojani Illinoisin taideinstituutissa. Perustin myös MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Companyn.

Kokki

Gourmet-ruokailu Dylanilta

Viiden vuoden kokemus Olen omistautunut tuomaan tuoretta gourmet-ruokaa pöydällesi. Opiskelin LA: n parhaista keittiömestareista. Kirjoitin keittokirjan lapsille, joilla on syömishäiriöitä.

Kaikki kokkipalvelut

Joeyn kohotettu italialainen ruoka

Olen Joey, LA: ssa asuva yksityinen keittiömestari, joka on erikoistunut italialaiseen keittiöön. Kulinaarinen matkani alkoi Le Cordon Bleussa Los Angelesissa, missä opin lisäämään luovuuden monimutkaisiin resepteihin. Koska perheeni molemmin puolin on italialaista perintöä, matkustan Italiaan joka vuosi syventääkseni asiantuntemustani. Yksityisenä keittiömestarina 10 vuoden aikana olen palvellut erilaisia asiakkaita - kuuluisuuksista pettymykseen - ja odotan innolla, että pääsen tuomaan kohteeseesi korkealaatuisista ainesosista valmistettuja hienoja ruokia.

Fine dining by Caleb

8 vuoden kokemus Olen ammattikokki ja ruokasuunnittelija, jolla on maailmanluokan keittiökokemus. Koulutin Bouchon Bistrossa ja opiskelin myös keittiömestari Thomas Kellerin opastuksella French Laundry -tapahtumassa. Minulla on ollut onni työskennellä The French Laundry and Bouchon Bistrossa.

Afrokarilaisia makuja Ashleyn kanssa

Olen keittiömestari Ashley ja tuon syvästi henkilökohtaisen näkökulman jokaiseen valmistamaani ruokaan. Afrokaribialaiset fuusioruokani kunnioittavat perinteitä ja juhlistavat luovuutta, joka on saanut innoituksensa Jamaikan-amerikkalaisesta perinnöstäni, virallisesta kulinaarisesta koulutuksestani New School of Cookingista ja kuuden vuoden kokemuksesta keittiömestarina. Työni ylittää kuitenkin ruokani. Matkani mustana maahanmuuttajanaisena kulinaarisessa maailmassa on osoitus sinnikkyys ja johtajuus. Suhtaudun intohimoisesti haastaviin stereotypioihin, maahanmuuttajanaisten mustien naisten äänien vahvistamiseen ja panoksemme korostamiseen. Ruoanlaitto sinulle on enemmän kuin ateria - se on kulttuurin, identiteetin ja meitä yhdistävien tarinoiden juhlaa. Olen innostunut säilyttämään ja jakamaan karibialaisen kulttuurin kauneuden kanssasi ja samalla luomaan tilan pohdiskelulle ja uskomattomalle ruoalle.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 vuoden kokemus Olen kolmannen sukupolven kalifornialainen, joka yhdistää länsirannikon ainesosat maailmanlaajuisiin mausteisiin. Opin äidiltäni ja isoäidiltäni sitten harjoittelemalla ja pyörittämällä yritystäni. Voitin Food Networkin ruoanlaittokilpailun ja olen palvellut Rihannaa, Stevie Wonderia ja paljon muuta.

Keittiömestari Solomonin luovat jälkiruoat ja kausiluonteiset ruokalistat

16 vuoden kokemus Olen erikoistunut innovatiivisten reseptien ja ruokien kehittämiseen pienille ruokayrityksille. Valmistuin Culinary Institute of Americasta. Keskityn pienten ruokayritysten tutkimukseen ja kehittämiseen.

Ty: n ylellinen kotiruokailu

Olen yksityinen kokki, jolla on yli vuosikymmenen kokemus, joka luo henkilökohtaisia ruokailuelämyksiä perheille, luoville ja ruoan ystäville eri puolilla Kaliforniaa. Ruoanlaittoni juurtuu monikulttuurisiin fuusioihin yhdistäviin sielukkaisiin makuihin etelästä, Karibiasta, Latinalaisesta Amerikasta ja muualta. Olen rakentanut nimeni suun kautta ja valmistanut ruokaa asiakkaille, jotka kutsuvat minut takaisin vuosi toisensa jälkeen yhteyden ja huolenpidon takia. Mikä tekee minusta erilaista? En vain laita ruokaa - käännän tunteen ruoaksi. Olipa kyse mukavuudesta, juhlista tai nostalgiasta, käytän aterian emotionaalista puolta. Olen järjestänyt kaiken intiimeistä syntymäpäivistä ponnahdusikkunoihin ja yksityisiin illallisiin, ja kohtelen jokaista kuin se olisi tärkein. Jos olet joskus halunnut keittiömestarin, joka tuntuu perheeltä ja kokeilta kuin he olisivat asuneet kaikkialla, mitä rakastat - tämä

Bradyn luovia napolilaisia ruokia

24 vuoden kokemus siitä, että saan ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi samalla kun tarjoan luovia ruokalistoja ja elämyksiä. Olen hoitanut kulinaarisia taitojani sekä keittiöissä että korkeapaineisissa tapahtumaympäristöissä. Olen käynnistänyt liikuteltavan napolilaisen keittiön konseptin, joka kattaa ikimuistoiset ruoat, yksityisen pitopalveluyrityksen sekä laajamittaiset tapahtumapalvelut. Vien sinut herkulliselle ja ravitsevalle matkalle.

Shieyan maailmanlaajuiset kulinaariset matkat

10 vuoden kokemus Olen valmistanut erikoisruokia monenlaisista vaikutteista yli vuosikymmenen ajan. Kouluttauduin Nobussa ja myös Wolfgang Puckissa. Voitin Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 ja ilmestyn Gastronautsissa.

Teresan herkullisia luomuksia

20 vuoden kokemus Minulla on yli kahden vuosikymmenen monipuolinen kokemus korkeapaineisista keittiöympäristöistä. Opiskelin kulinaarista taidetta Los Angeles Trade Technical Collegessa. Olen saanut rouva Cubbisonin paras pukeutumispalkinto.

Karibian-Euroopan fuusioruokailu Paolalta

Seitsemän vuoden kokemus kokkaan yksityisasiakkaille ja sekoitan karibialaiset juuret maailmanlaajuisiin makuihin. Opin laittamaan ruokaa äidiltäni ja osa-aikatöistä teini-ikäisenä. Luon erottuvaa leivontaa ja monikulttuurista ruokaa.

Paolan koillisen innoittama yksityinen ruokailu

Yhdeksän vuoden kokemus Olen luonut ruoanlaittotaitoni vuosien jahtien vuokraamisen ja yksityisten illallisten aikana. Kurssien lisäksi olen hoitanut taitoni jahtien vuokraamisen ja yksityisten illallisten kautta. Olen luonut ruokia uskomattomalle valikoimalle vieraita purjehtiessani jahdeilla.

Miilyn kuopat

5 vuoden kokemus Aloitin keittiömestarin liiketoiminnan pandemian aikana ja tein yhteistyötä keittiömestarien kanssa Kaliforniassa. Olen kouluttanut useiden Etelä-Kalifornian keittiömestareiden kanssa ja oppinut jatkuvasti. Olen valmistanut ruokaa korkeatasoisille asiakkaille, mukaan lukien America's Got Talentin tuomareille.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla