Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Lane Cove

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Lane Cove

Kokki

Matteon hienostunut italialainen keittiö

Matteo Zamboni syntyi pienessä pohjoisitalialaisessa kaupungissa ja löysi innostuksensa majoittamiseen jo varhain. Hän on työskennellyt Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä, kuten La Pergolassa (Rooma) ja Ristorante Craccossa (Milano), ja valmistellut ruokaa kansainvälisesti, muun muassa Qatarin kuninkaalliselle perheelle. Hän on myös kehittänyt taitojaan Seiji Yamamoton opastuksella Tokiossa. Yli kymmenen vuotta sitten hän muutti Australiaan ja nousi huippuun apukokkina Ormeggio at the Spitissä, pääkokkina Pilu at Freshwaterissa ja johtavana kokkina Jonah's at Whale Beachissä. Tänään hän on Civico 47:n perustaja ja johtava kokki Paddingtonissa, Sydneyssä. Civico 47 on italialaisen ruokakulttuurin mittapiste. Hän on mediahenkilö ja brändikumppani, ja hän järjestää myös ruoanlaittokursseja, tarjoaa aterioita yksityisille ja yritystapahtumille ja tukee hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Miracle Babies Foundationia.

Kokki

Coastal Flavours Feast by chefin

8 vuoden kokemus Valikoidut yksityiset ruokailutapahtumat Fortune 500 -asiakkaille, joilla on ensiluokkaisia keittiömestareita ja palvelua. Kouluttauduin huippukokkiin Michelin-tähden saaneissa keittiöissä ja maailmanlaajuisissa kulinaristisissa perinteissä. Tunnettu ensiluokkaisesta yksityisestä ruokailusta, jonka ovat valinneet maailman parhaat kulinaarisen huippuluokan tuotemerkit.

Kokki

Claudion erinomaista gourmet-ruokaa

21 vuoden kokemus parhaista ravintoloista Italiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa. Koulutin ravintoloissa Roomassa, Italiassa ja Lontoossa Jamie Oliverin ja Giorgio Locatellin opastuksella. Olen työskennellyt Michelin-tähden ja hatturavintolassa ja hoitanut taitojani fine dining -ruokailussa.

Kokki

Bhavnan intiaani-henkisiä ruokapaikkoja ja jälkiruokia

10 vuoden kokemus Olen itseoppinut keittiömestari ja intohimoinen leipuri. Opin laittamaan ruokaa katsomalla isoäitini luomassa kauniita ruokia. Voitin toisen sijan kekseistäni Minnesotan osavaltion messuilla.

Kokki

Emanuelen innovatiiviset italialaiset ja espanjalaiset maut

7 vuoden kokemus Olen keittiömestari, jonka erikoisuuksiin kuuluvat italialainen ja espanjalainen keittiö. Opin perinteisiä tekniikoita italialaiselta isoäidiltäni ja matkustamisesta. Luon aterioita, jotka ilahduttavat aisteja ja parantavat ruokailuelämystä.

Kokki

Marcon perinteiset italialaiset maut

Aloitin kotiruoanlaiton varhaisessa iässä, kehitin syvää intohimoa hienoimpien ainesosien hankkimiseen ja erilaisten ruoanlaittotekniikoiden hallitsemiseen, jotka yhdistävät perinteet moderneihin innovaatioihin. Koska minulla on lähes vuosikymmenen kokemus huippuravintoloista, hoidoin taitojani tapahtumapaikkojen hallitsemiseksi ja useiden onnistuneiden avausten valvomiseksi. COVID-19-pandemian aikana siirryin yksityisiin keittiömestarin palveluihin ja loin tyydyttävän uran, joka keskittyy poikkeuksellisten kulinaaristen elämysten tarjoamiseen. Huolellisesta

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla