Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Manvel

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Manvel

Kokki

Antonion herkullisia ruokapaikkoja

20 vuoden kokemus Erikoisuuteni on valmistaa erilaisia ruokia, kuten aasialaisia, italialaisia, ranskalaisia ja jamaikalaisia ruokia. Hiontasin taitojani hyvämaineisissa keittiöissä, mukaan lukien Pass ja Provisions. Minut valittiin yhdeksi 50 parhaasta keittiömesta 800: sta, kun työskentelin Cheesecake Factoryssa.

Kokki

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy

10 vuoden kokemus Aloin opiskella kulinaarisia taitoja isoäitini kreolikeittiössä. Olen opiskellut San Jacinto Community Collegen kulinaarisessa koulussa. Olen suosituin myyjä restauroinnin sanan kansainväliselle kirkolle.

Kokki

Manvel

Niomin kasvipohjaisia ja fuusioaterioita

Hei, olen Kim ja olen concierge-palvelusi. Voin auttaa sinua varauksesi luomisessa ja yhdistää sinut keittiömestari Niomiin, kun olet varannut! Voit aina esittää minulle kysymyksiä! Chef Niomi likes to follow an all inclusive style of cooking, whether someone is looking for something elegant, light and healthy, vegetarian/vegan, exotic, or gluten free (we can also accommodate large buffet style gatherings!); the fun is in the variety and challenge for me. Hän on valmistanut ruokaa ravintola-alalla yli 20 vuotta, ja hän on kokenut monia ruokia ja työskennellyt ja oppinut upeilta keittiömestareilta täällä Houstonissa. Mitä tulee siihen, kuka hän on ihmisenä, hän rakastaa kasveja ja eläimiä, uskoo kunnioittavaan ja ystävälliseen ja yrittää noudattaa jätteetöntä elämäntyyliä. (Tässä katselee porkkananhuppeja, niistä tulee mahtava chimichurri!)

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla