Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Pasadena

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

Wellness-forward Cali-Caribbean meals by celeb Chef Jazzy for vegans & non-vegans.

California fusion cuisine by Collin

Olen työskennellyt Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja erikoistunut kohonneisiin maailmanlaajuisiin makuihin.

Afrokarilaisia makuja Ashleyn kanssa

Olen jamaikalainen amerikkalainen keittiömestari, joka juhlistaa saaren kulinaarista perintöä.

Joeyn kohotettu italialainen ruoka

Olen valmistunut Le Cordon Bleusta, joka muuttaa kohteet hienoja italialaisia ravintoloita.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

Fusion of Caribbean, St.Lucian & Asian flavors-infused with healing and West Coast flair

Davidin matkamuistoja Etelä-Amerikassa

Olen erikoistunut Etelä-Amerikan keittiöihin, mutta minulla on tietoa maatilalta ruokapöytään -tekniikoista.

Morganin iloista ruoanlaittoa

Ruoanlaitto tuo minulle iloa, ja rakastan unohtumattomien aterioiden ja 5 tähden elämysten luomista!

Kalifornian ranchero-ruokaa Camin kanssa

Ruoissani on inhimillisesti tuotettuja proteiineja ja luomuainesosia tuottajatoreilta.

Keittiömestari Fletchin yksityinen lounas- ja päivällispalvelu

Olen valmistunut kulinaarisesti ja tarjoan hienoja illallismenuja suurille kokoontumisille.

Lionel's King of Couscous

Tarjoan ranskalaista, välimerellistä ja Lähi-idän ruokaa tapahtumiin.

Mindful meals by Ryan

Olen innostunut tietoisesta ruoanlaitosta, joka herättää itseluottamusta ja elämäntapamuutoksia.

Keittiömestari Solomonin luovat jälkiruoat ja kausiluonteiset ruokalistat

Sekaani luovuus sopeutumiskykyyn ja valmistan ruokia kausiluonteisista ainesosista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla