Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Poissy

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kokki Matteen luomukset – maku & intohimo

Jokainen ruokalaji on ainutlaatuinen luomus, joka on saanut inspiraationsa vuodenajoista ja kokemuksistani. Tavoitteeni on herättää aistisi vilpittömällä, runsaskätisellä ja persoonallisella keittiöllä.

Yksityinen kokki Bastien

Kodin kokkina tarjoan runsaan ja luovan kulinaarisen kokemuksen, kunnioitan tuotteita ja makujen harmoniaa sekä korostan ranskalaista gastronomiaa.

Yksityinen kokki Toko Essom

Intuitiivisesti rohkea ja luova keittiö, joka on toteutettu jatkuvasti kehittyvällä hienovaraisuudella, joka välittää tämän intohimon jokaiselle suupalalle, intiimi keittiö, jota kaudet sanelevat

Makea/suolainen brunssi

Jos haluat viettää hauskan sunnuntain ja nauttia pariisilaisesta elämästä, anna itsesi tulla houkutelluksi tästä herkullisesta brunssista

Margot Beckin nykyaikainen ranskalainen keittiö

Olen intohimoinen kokki, ja luon kasvi- ja kukkapohjaisia, hienostuneita ja eettisiä gastronomisia kokemuksia, joissa yhdistyvät paikalliset, kausiluonteiset tuotteet ja räätälöidyt ruoka- ja viiniyhdistelmät tai cocktailit.

Antonin-meny

Kerään kaikki asiakkaiden tiedot etukäteen, kuten heidän makunsa, toiveensa ja erityiset toiveensa, ennen kuin laadin menun, jonka voin ehdottaa asiakkaalle ennen kuin hän hyväksyy sen.

Tutustu keittiömestari Sonian afrikkalaiseen keittiöön

Olen intohimoinen haute gastronominen kokki ja kutsun teidät tutustumaan afrikkalaisten gastronomioiden rikkauteen, joka on sulautettu hienovaraisesti ranskalaisiin ruoanlaittotekniikoihin.

Christopphen inspiroimaa ranskalaista keittiötä

Tarjoan sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit nauttia ystävällisestä keittiöstä ja monista makuelämyksistä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla