Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Redondo Beach

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Redondo Beach

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Los Angeles

Dining by Johanna

Nauti huolellisesti suunnitellusta ateriasta, jossa on runsaasti monimutkaisia makuja, hämärässä ympäristössä.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Ylellinen yksityinen ruokailu keittiömestari Jimmy Matizin kanssa

Olen voittanut Food Networkin Chopped-ohjelman ja työskennellyt yli kymmenen vuotta Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä eri puolilla maailmaa. Luo hienostuneita, kausiluonteisia ruokailuelämyksiä Etelä-Kaliforniassa. Elämykset on suunniteltu yllättämään ja ilahduttamaan.

Kokki kaupungissa Marina del Rey

Hienostuneita fuusioherkkuja Chrisiltä

Michelin-tähdellä palkittu koulutettu kokki, joka on erikoistunut korkeatasoiseen Välimeren keittiöön ja hienostuneeseen ruokailuun. Olen työskennellyt aiemmin kahden Michelin-tähden Spondissa, ja nyt järjestän räätälöityjä kulinaarisia matkoja, jotka on suunniteltu huippuluokan makuihin ja tilaisuuksiin.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Davidin matkustusmuistoja Etelä-Amerikan ruoista

Yksityinen kokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus latinalaisamerikkalaisten makujen yhdistämisestä Kalifornian tuoreuteen. Valmistan terveellisiä, eloisia aterioita, jotka tekevät jokaisesta majoittumisesta ravitsevan ja ikimuistoisen.

Kokki kaupungissa Beverly Hills

Kevenin maailmanlaajuiset maut

Olen saanut muodollisen kulinaarisen koulutuksen Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja johdan catering- ja tapahtumayritystä.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Yksityinen keittiömestari Crystal

Innostunut erilaisista keittiöistä, luovista maustesekoituksista ja rohkeista makuideoista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla