Airbnb-palvelut

Kokit paikassa South Pasadena

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Arno Jullienin Los Angelesin ranskalaista ruokaa

Tavoitteeni on muuttaa ylelliset ainesosat upeiksi aterioiksi asiakkaille eri puolilla maailmaa.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

Fusion of Caribbean, St.Lucian & Asian flavors-infused with healing and West Coast flair

Afrokarilaisia makuja Ashleyn kanssa

Olen jamaikalainen amerikkalainen keittiömestari, joka juhlistaa saaren kulinaarista perintöä.

Patrykin yksityinen fine dining -ruokailu

Tarjoan hienostunutta ruokaa keskittyen korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja tarkkuuteen.

Lionel's King of Couscous

Tarjoan ranskalaista, välimerellistä ja Lähi-idän ruokaa tapahtumiin.

Nealan hienoja ruokailuseikkailuja

Le Meridienin leivonnaiskokkina olen erikoistunut fine dining -ruokailuun ja intiimeihin tapahtumiin.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

Wellness-forward Cali-Caribbean meals by celeb Chef Jazzy for vegans & non-vegans.

Keittiömestari Solomonin luovat jälkiruoat ja kausiluonteiset ruokalistat

Sekaani luovuus sopeutumiskykyyn ja valmistan ruokia kausiluonteisista ainesosista.

Rannikon eleganssia kokki Daniellen keittiössä

Luon ikimuistoisia ruokapaikkoja tuoreista, kausiluonteisista ainesosista ja rannikon eleganssista.

Ty: n ylellinen kotiruokailu

Käsittelen kausiluonteisia ruokalistoja, joissa on korkealaatuisia ainesosia erityisiin ruokailutiloihin.

Michelin-tyylinen välimerellinen ja eurooppalainen keittiö

Michelin-koulutettu, tuo paikallisia tuotteita illallispöytään!

Morganin iloista ruoanlaittoa

Ruoanlaitto tuo minulle iloa, ja rakastan unohtumattomien aterioiden ja 5 tähden elämysten luomista!

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla