Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Sugar Land

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Sugar Land

Kokki

Gulf Coast dining by Jewel

30 vuoden kokemus Minulla on yli 30 vuoden kokemus majoitusalan kaikista näkökohdista. Kulinaarinen ja maisterin tutkinto vieraanvaraisuuden johtamisesta Johnson & Walesin yliopistosta. Aloitin keittiömestarin yritykseni luodakseni muistoja ja luodakseni yhteyden mahtaviin ihmisiin.

Kokki

Aracelin paikallista innoittamaa ruokailua

10 vuoden kokemus Kokemukseni kattaa baarit hienoihin ruokapaikkoihin Texasissa ja lounaisosassa. Olen työskennellyt Truluck 'sissa, Fig & Olivessa, Uchissa ja True Food Kitchenissä. Olen innostunut luomaan ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä, jotka yhdistävät ihmisiä

Kokki

High-End Dining Chef Melissa

Minulla on ollut 15 vuoden kokemus leivonnaisten leivonnaisista fine dining -ruokailuun. Olen koulutettu leivonnaiskokki, jolla on ollut käytännön kokemusta erilaisista kulinaarisista tieteenaloista. Olen tarjonnut yksityisiä tapahtumia ja hallinnoinut korkealaatuisia ruokailuelämyksiä.

Kokki

The Curated Table, Deja

8 vuoden kokemus Olen viettänyt urani valmistamalla ruokaa, joka tuo ihmiset yhteen. Opin kokkaamaan kotikeittiössäni ja vahvistamaan taitojani harjoittelulla. Olen työskennellyt konsultoinnin parissa ja neuvonut erilaisista kulttuureista ja ruokavaliota koskevista tarpeista.

Kokki

Arnaen hienostunut kotityylinen ruoanlaitto

Viiden vuoden kokemus ja jaan rakkauteni ruokaan muiden kanssa huolellisesti valmistettujen aterioiden kautta. Sain tutkintoni Auguste Escoffier School of Culinary Artsista. Valmistan tällä hetkellä aterioita eläkkeellä olevalle National Football League -pelaajalle ja hänen perheelleen.

Kokki

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy

10 vuoden kokemus Aloin opiskella kulinaarisia taitoja isoäitini kreolikeittiössä. Olen opiskellut San Jacinto Community Collegen kulinaarisessa koulussa. Olen suosituin myyjä restauroinnin sanan kansainväliselle kirkolle.

Kaikki kokkipalvelut

Christinan kreoli-henkinen ruokailu

9 vuoden kokemus Minulla on intohimo ruokaan, ja sitä hoidetaan isoäitini keittiössä kreolireseptien kanssa. Viimeistelin taitojani San Jacinto Community Collegen kulinaristisessa ohjelmassa. Arvostan ihmisten tuomista yhteen ruoan kautta ja ilmaisemalla rakkautta ja huolenpitoa jokaisessa ruokalajissa.

Alejandron maailmanlaajuiset maut

25 vuoden kokemus olen työskennellyt keittiöissä eri puolilla Eurooppaa. Koulutin Culinary Institute of Americassa. Olen Les Toques Blanchesin ja International Master Chef's Clubin jäsen.

Mackin afro-ranskalaiset maut

15 vuoden kokemus jätin yritysrahoituksen tullakseni keittiömestariksi ja sekoitin ranskalaisen keittiön nigerialaisiin juuriini. Olen koulutettu ranskalaisiin kulinaarisiin tekniikoihin. Työskentelin kahdessa Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani fine dining -ruokailussa.

She Can Cook by Alicia

She Can Cookin keittiömestarina ja omistajana vuodesta 2021. Tuon intohimon luoda ikimuistoisia kulinaarisia elämyksiä yli 10 vuoden ravintola- ja fine dining -elämyksestä. Minulla on 4 vuoden kokemus virtuaalisen verkkokokkiyrityksen pyörittämisestä ja asiakkaiden ilahduttamisesta maukkaista ruokalajeista ja luovista lomatarjouksista, kuten maistelevista kulhoista ja täydellisesti valmistetuista kalkkunoista, ymmärrän taidetta luoda aterioita, jotka tuntuvat henkilökohtaisilta, lämpimiltä ja erityisiltä. Lähestymistapani yhdistää ammattimaiset tekniikat ja helposti lähestyttävä opetus, mikä varmistaa, että jokainen ateria ei ole vain herkullinen, vaan myös oppimiskokemus. Halusitpa nauttia juuri sinulle suunnitellusta ateriasta tai oppia luomaan sen itse, olen täällä tehdäkseni ruoanlaitosta esteetöntä, nautittavaa ja unohtumatonta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla