Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Temecula

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kausiluonteinen kokin pöytä – pohjoismainen x japanilainen

Sujuva pöytäpuhe, vuosien kokemus huippujulkkiksista superjahdeihin – tuo makua, hienostuneisuutta ja vähän taikaa jokaiseen ruokailukokemukseen. Tämä on juhla! IG: @caviarcitizen

Yksityiskeittiömestari Benjaminin ruokailuelämykset

Eurooppalainen maatilalta pöytään, vegaaninen, keto, pescatarian, paikallinen ja kotona kasvatettu tuote.

Ma'Jestic-kokemus

Laadukasta ruokaa ja poikkeuksellisia palveluja, jotka kannattaa kokea! Laitan aina ruokaa rakkaudella, ja sen maun huomaat joka suupalassa!

Soulfood-kokkailua keittiömestari Keken kanssa

Maistui aivan taivaalliselta!

Itä kohtaa lännen Tyrellin keittiössä

Portugalin tausta, aasialainen keittiö, monipuoliset ainesosat.

Rough Chop: nykyaikainen meksikolainen ja pihviravintola

Liity seuraani uskomattomalle meksikolaiselle ja pihviravintolan juhla-aterialle. Tuoreet, rohkeat maut ja ensiluokkaiset ainesosat luovat unohtumattoman illan, jonka sinä ja vieraasi muistatte.

Kalifornian viiniseudun Santa Marian inspiroima grilliruoka

Koe, mistä Kalifornian viiniseutu tunnetaan Avoimella liekillä grillatut savustetut kylkiluut ja rintapala

Aaron esittelee Kalifornian rannikkoruokaa

Luo hienostuneita länsirannikon fuusioaromeja tuoreilla merenelävillä.

Timothyn ranskalais-välimerellinen keittiö

Olen erikoistunut korkeatasoiseen eurooppalaiseen keittiöön, jossa on aasialaisia ja Lähi-idän vaikutteita.

Eklektinen yksityinen ruokailuelämys Rya

Valmistan kerroksellisia, iloisia aterioita, jotka kiehtovat aisteja ja inspiroivat fuusiokeittiön kautta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla