Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Texas City

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Keittiömestari Louise Mayn maailmanruokareseptit

Olen valmistunut Culinary Institute Lenotresta ja työskennellyt kokkina Emmalinessa ja Rainbow Lodgessa.

Alejandro tarjoaa maailman makuja

Olen intohimoinen kulinaarisen innovaation suhteen, ja paikalliset ja kausiluonteiset ainesosat inspiroivat minua.

Elizabethin hienot ruokalistat

Valmistan gourmet-ruokaa paikallisten viljelijöiden tuotteista. Tuoreelta maatilalta ruokapöytään.

Paikallisesti inspiroitua ruokailua Aracelin tarjoamana

Luovuutta ja eri keittiöiden ja kulttuurien syvää kunnioitusta kunnioittavaa ruokaa.

The Curated Table, Deja

Asiantuntija valikoiduissa ruokailuelämyksissä, räätälöidyissä ruokalistoissa ja mukaansatempaavissa ruoanlaittoelämyksissä kaikille.

Modernia latinalaista ruokaa Christianin kanssa

Yhdistän kulttuuriperinnön nykyaikaisiin tekniikoihin ja rohkeisiin makuihin.

Kokki Decardiosin tarjoama huippuluokan yksityinen ruokailuelämys

Luon unohtumattomia ruokailuelämyksiä.

Gulf Coastin kokit

Olen kokki, jolla on 30 vuoden kokemus, ja tarjoan yksityisiä ruokailuelämyksiä kotona.

Louise Sidne'n elegantti catering

Luomme kaunista, herkullista ruokaa, joka on räätälöity ainutlaatuisiin asiakaskokemuksiin.

Kyndran globaalia fuusioruokaa

Luon herkullisia ruokalistoja niin pienille juhlille kuin suurille ja ylellisille tapahtumille.

Chefs Unitedin tarjoama Texasin ja New Orleansin fuusiokeittiö

Tuo mukaan rohkea Texas-tyyli ja New Orleansin maku ja mausteet.

Niomin täydelliset kasvisruoat

Valmistan monen ruokalajin aterioita ilman eläintuotteita rohkeilla, innovatiivisilla mauilla.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla