Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Aubervilliers

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Klassinen ranskalainen ruokailu Jeanilta

Aloitin kulinaarisen matkani Tour d'Argentissa ja Le Meuricessa ja siirryin yksityiseen työhön.

Keittiömestari Marionin kasvipohjaisia herkkuja

Valmistan kasvisherkkuja, joissa juhlitaan kausiluonteisia makuja ja tuoreita raaka-aineita.

Torijuhlat Orin kanssa

markkinoille ja kokkaamaan kokin kanssa, joka tuo aitoja Lähi-idän makuja Pariisiin

Preranan maailmanlaajuiset maut

Valmistan ainutlaatuisia fuusioruokia, joihin on saanut vaikutteita intialaisesta kulttuurista ja Ranskassa vietetystä ajasta.

Dowensonin räätälöity valikko

Kutsu ainutlaatuiselle makumatkalle rohkean ruoan parissa.

Laurentin moderni ranskalainen keittiö

Luon hienostuneita monen ruokalajin ruokia pienellä vivahteella.

A la table par May

Tarjoan ruokalistoja, jotka ovat saaneet innoituksensa matkustamisesta ja lapsuuden muistoista.

Lauran maun matka

Luon ruokaa, jossa on kokonaisia, käsittelemättömiä ruokia tuoreista, kausiluonteisista ainesosista.

Kestävää kasvisruokaa Manonin kanssa

Olen työskennellyt maailmanluokan kokkien kanssa ja toiminut keittiömestarina tapahtumissa, joissa on ollut yli 100 vierasta.

Yksityinen kokki: modernia ranskalaista ja italialaista ruokaa

Kun ruokaa jaetaan, onnellisuus kaksinkertaistuu. Valmistaudu parantamaan Pariisin elämystäsi.

Kausiluonteista ranskalaista ruokaa keittiömestari Lucien seurassa

Nauti illallisesta kotona kuin ravintolassa, keittiömestari mukautuu toiveisiisi

Fuusiokeittiö Fatimalta

Sekoitan perinteisiä ranskalaisia ja maailman makuja paikallisista luonnonmukaisista raaka-aineista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla