Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Baix Llobregat

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Baix Llobregat

Kokki

Grillaa keskustan kattohuoneistossa kokin kanssa

Ammattimaisena keittiömestarina, jolla on yli 14 vuoden kokemus, olen erikoistunut luomaan unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä ja luomaan täydellisen ympäristön. Ruoanlaitto ei ole vain työtä minulle, se on intohimoni, enkä pidä siitä, että jaan sen muiden kanssa. Olen seurallinen ihminen, joka nauttii uusien ihmisten tapaamisesta ja tarinoiden vaihtamisesta. Kulinaariset seikkailuni ovat vieneet minut yli 125 maahan, ja minulla on ollut etuoikeus asua viidessä eri maassa. Etsin jatkuvasti uusia ruokaelämyksiä, mikä on saanut minut tapaamaan mahtavia ihmisiä matkan varrella. Vaimoni Kiira, joka jakaa intohimoni ruokaan ja matkustamiseen, liittyy seuraamme tehdäkseen tästä elämyksestä unohtumattoman. Hän on vegaani, mikä tarkoittaa, että tunnemme vegaanituotteiden maailman hyvin. Tutkitaanpa maailmaa yhdessä, yksi purema kerrallaan!

Kokki

Janan värikäs luova ruokailu

9 vuoden kokemus työskentelin suuressa ravintolassa Skotlannissa ja kehitin taitojani ja luovuuttani. Sain koulutukseni keittiössä. Ruoanlaitto on taiteeni - kaunis, eloisa, ja se on tehty rakkaudella ja hymyllä.

Kokki

Gracielan avantgardistiset merenelävien maistelumenut

6 vuoden kokemus, jonka olen kouluttanut monissa keittiöissä, joihin on vaikuttanut ranskalainen keittiö ja intohimo fine dining -ruokailuun. Näissä ravintoloissa opin kehittyneitä tekniikoita ja luovia lähestymistapoja. Tekniikka perustuvat innovaatioihin ja korkealaatuisiin ainesosiin.

Kokki

Jannan luovat välimerelliset maut

12 vuoden kokemus. Kasvoin Espanjan rannikolla ja olen valmistanut ruokaa huippukeittiöissä eri puolilla maailmaa. Olen suorittanut tutkintoni kansainvälisestä kulinaarisesta taiteesta Sveitsissä. Opiskelin korkealaatuista ruoanlaittoa maailman gastronomian pääkaupungissa.

Kokki

Jordin katalonialaisen keittiön juuret

10 vuoden kokemus huippuravintoloista. Rakastan suuresti tuotetta ja perinteistä ruokaa, mutta otan taidolla vastaan tekniikan, jolla korotan jokaisen ruokalajin makuja.

Kokki

Barcelona

Marían leivonnaisia ja maukkaita fine dining -ravintoloita

10 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa 12-vuotiaasta lähtien ja erikoistunut sekä leivonnaisiin että maukkaaseen keittiöön. Ansaitsin gastronomian ja vieraanvaraisuuden tutkintoja Barcelonassa, Ecuadorissa ja Yhdysvalloissa. Hiontasin taitojani Michelin-tähden saaneessa keittiössä, joka jalosti kulinaarisia tekniikoita.

Kaikki kokkipalvelut

Marcin katalonialaisen keittiön perinteet

Olemme Esther ja Marc, kaksi katalaania, jotka ovat innostuneita kulttuuristamme ja gastronomiastamme ja kutsuvat sinut tutustumaan Kataloniaan salaisen illallisen kautta, joka on jaettu paikallisten kanssa. Marc on keittiömestari ja koulutettu El Bullissa Ferran Adriàn kanssa, minkä ansiosta hän on voinut kehittää luovuutta ja vaatimuksia, jotka ovat välttämättömiä tämän kokemuksen varustamiseksi mahdollisimman aidolla ja yksinoikeudella. Mahtavina viininharrastajina haluamme myös yhdistää ruokamme parhaiden Katalonian viinitilojen viineihin. Tule ja tutustu Kataloniaan tuolistasi!

Fusion flavors by Israe

20 vuoden kokemus Olen kulinaarinen ammattilainen, jolla on kokemusta kansainvälisten makujen yhdistämisestä. Opiskelin vieraanvaraisuutta ja minulla on käytännön kokemusta eri puolilta maailmaa. Matkailu on kertonut kulinaarisista taidoistani ja herkkyydestäni sekä lähestymistavastani uraani kohtaan.

Pablon välimerelliset ruokalistat

Koko kulinaarisen lentoradan ajan minulla on ollut mahdollisuus tutustua eri puolilta maailmaa tuleviin makuihin ja täydellisiin kulinaarisiin tekniikoihin. Löysin kuitenkin todellisen kutsumukseni jakamalla intohimoni ruoanlaittoon muiden kanssa. Ruoanlaitto sinulle antaa minulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja yksilöllisiä ruokailuelämyksiä, jotka on räätälöity makusi ja mieltymystesi mukaan. Jokainen ruokalaji on taideteos, ja jokainen asiakas on inspiraatio.

Flavors of the Levant by Sam

12 vuoden kokemus, jonka olen erikoistunut muuttamaan yksinkertaisia ainesosia poikkeuksellisiksi aterioiksi. Olen suorittanut oikeustieteen Damaskoksen yliopistosta, mutta intohimoni on vieraanvaraisuus. Beirutista Barcelonaan olen rakastanut toivottaa eri puolilta maailmaa tulevat vieraat tervetulleiksi kotiini.

Plant-based Brunch&Fine dining by Federico

3 vuoden kokemus Olemme kaksi intohimoista keittiömestaria, jotka harjoittelevat päivittäin ja jalostavat taitojamme fine dining -ruokailuun. Meillä on laaja virallinen koulutus yliopistojen ja kulinaaristen kurssien kautta. Olemme työskennelleet monissa ammattikeittiöissä ja hoitanut käsityötämme.

Värikästä fuusioruokaa Camilalta

15 vuoden kokemus Olen tutustunut erilaisiin makuihin ja ruoanlaittotekniikoihin maailmanlaajuisesti. Olen taitava gastronomian ja tapahtumien parissa. Opiskelen maisteriksi ruoan ja juoman maisteriksi. Johdin Pachama South American Foodin keittiötä ja kehitin innovatiivisia ruokalistoja.

Esitysaterian valmistelu, Daniele

6 vuoden kokemus olen työskennellyt hotelleissa ja ravintoloissa ja luonut aterioita ravintokeskeisille asiakkaille. Opiskelin ravinteiden ajoitusta, ruokalistan suunnittelua ja energiatasapainoa tukeakseni suorituskykytavoitteita. Olen sertifioitu ANutr, joka on tunnustettu kulinaaristen harjoitusten yhdistämisestä ravitsemuksella.

Helion maailmanlaajuisesti innoittama ruokailu

8 vuoden kokemus, jonka olen valmistanut keittiöissä eri puolilla Etelä-Amerikkaa ja Eurooppaa. Opiskelin teknistä gastronomiaa Senac Brasiliassa vuonna 2013. Työskentelin Gracia Barissa ja Pizzaria Via Romassa Brasiliassa.

Riisiluomuksia: paellaa ja muuta

20 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka on erikoistunut aistien ja gastronomisten ruokalistojen luomiseen, jotka herättävät tunteita. Minulla on myös maisterintutkinto ravintoloiden hallinnosta. Olen myös kouluttanut Michelin-tähdellä varustetussa ravintolassa, jota johtaa espanjalainen keittiömestari Martín Berasategui.

Pablon tapaksia, paellaa ja välimerellisiä makuja

Minulla on laaja kokemus vieraanvaraisuudesta, ja olen työskennellyt keittiömestarina ylellisissä hotelleissa Argentiinassa, viimeistelemässä asiakaspalvelua ja korkealaatuisia palveluja. Olen myös saanut arvokasta kokemusta bistroista ja työskennellyt kuuluisissa ravintoloissa Andorrassa ja Barcelonassa järjestäen kulinaarisia tapahtumia. Monipuolinen lentoradani on tarjonnut minulle laajan ja monipuolisen näkymän, joka on helppo sopeutua erilaisiin gastronomisiin haasteisiin.

Federicon eurooppalaiset maut

25 vuoden kokemus Olen intohimoinen gastronomisti, jolla on kokemusta eri puolilla Eurooppaa ja Amerikkaa. Koulutin kulinaarisessa koulussa ja eri ravintoloissa Barcelonassa. Omistin ja hoidin Locanda del Leon d'Oroa vuosikymmenen ajan.

Brunon Ranskan ja Välimeren alueen luomukset

27 vuoden kokemus Keittiöni tasapainottaa ranskalaiset perusteet välimerellisen ja maallisen tyylin kanssa. Kävin vuosia parantaen kulinaarisia taitojani ravintoloissa ennen kuin aloitin omani. Olen myös kouluttanut Paul Bocusen, legendaarisen vaikutusvaltaisen keittiömestarin, johdolla Grenoblessa, Ranskassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla