Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Cannes

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Cannes

Kokki

Fredericin ranskalaista ruokaa

10 vuoden kokemus Olen kulinaarinen asiantuntija, jonka intohimona on henkilökohtaisten kokemusten luominen. Opin laittamaan ruokaa isoäitini kanssa ja hienostelin sitten taitojani ammattikeittiöissä. Tuon omistautumista ja intohimoa henkilökohtaisten kokemusten luomiseen jokaista tapahtumaa varten.

Kokki

Gourmet-ateria ja etelän makuja jouluksi

30 vuoden kokemus olen työskennellyt arvostetuissa laitoksissa Côte d 'Azurilla. Koulutin Paul Valéry Hotel Schoolissa Mentonissa. Järjestin kattoterassin ruoanlaittokurssin 125 hengelle.

Kokki

Valentinin modernia ranskalais-välimerellistä ruokaa

10 vuoden kokemus olen työskennellyt Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Koulutin Ferrandi Pariisissa ja Le Cordon Bleussa sekä Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Hiontasin taitojani Michelin-tähden Ze Kitchen Galleryssa (1*) ja Hotel Le Bristolissa.

Kokki

Marcin fuusioruokailu Ranskan Rivieralla

30 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka rakastaa paikallisia ainesosia fuusioruoan lähestymistapaan. Koulutin Régis Marcon Cooking Schoolissa ja olen valmistanut ruokaa Luberonissa ja Ranskan Rivieralla. Olen työskennellyt La Belle Assietten ja Take A Chefin kanssa ja työskennellyt Régis Marconin kanssa.

Kokki

Jacopon gourmet-ruokailu

17 vuoden kokemus Luon Michelin-tähden laadukkaita ruokapaikkoja yksityisenä keittiömestarina kansainvälisille asiakkaille. Opiskelin gastronomisessa taidekoulussa Pohjois-Italiassa. Olin mukana tiimissä, joka auttoi ravintolaa Donatella saavuttamaan Michelin-tähden arvion.

Kokki

Luxury French Riviera dining by Emmanuel

40 vuoden kokemus Olen työskennellyt henkilökohtaisena keittiömestarina Cannesissa, St. Tropezissa, Antibesissa ja Ranskan Rivieralla. Kävin International Cooking School François Rabelaisissa ja olen työskennellyt maailmanlaajuisesti. Olen työskennellyt Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa ja huippupaikoissa Münchenissä, Pariisissa ja Chicagossa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla