Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Barcelona

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Välimeren makuja Fabricion kanssa

Nauti yhdestä maailman arvostetuimmista keittiöistä.

Ravitsemus ja hyvinvointi Danielella

Yhdistän ravitsemustieteen kulinaariseen taiteeseen ja luon eloisia, ravitsevia aterioita.

Mereneläviä ja Välimeren ruokia Borjalta

Luon ikimuistoisia ruokailuelämyksiä paikallisista raaka-aineista sekä perinteiden ja innovaatioiden yhdistelmästä.

Albertin luova Välimeren ruokailu

Perinne ja luovuus kohtaavat jokaisessa lautasessa luoden ainutlaatuisia välimerellisiä hetkiä.

Lomasi keittiömestari Fabricio

Nauti kansainvälisistä ruokalistoista ja korkealaatuisesta leipomosta lomasi aikana.

Jannan luovia Välimeren makuja

Ruoassani yhdistyvät Välimeren juuret ja kansainvälinen luovuus ja tekniikat.

Jordin katalonialainen keittiö

Valmistan harkittua, laadukasta ruokaa yhdistäen perinteitä moderniin tekniikkaan.

Välimerellistä fuusiota Marcilta

Olen henkilökohtainen kokki, joka valmistaa välimerellistä, aasialaista ja latinalaista ruokaa luksushuviloiden vieraille.

Rajoittamatonta ruoanlaittoa, jonka tarjoaa privatechef_julicanale

Tarjoan maistiaisia Välimeren ruokalajeista, laadukkaita ruokalistoja ja argentiinalaisia grilliruokia.

Kasvipohjainen brunssi ja hieno ruokailu Federicon kanssa

Palvelumme yhdistää ammattitaitoa, luovuutta ja syvää kunnioitusta ruokaa ja ihmisiä kohtaan.

Eurooppalaisia makuja Federicon keittiössä

Valmistan kaiken alusta alkaen, mukaan lukien pastan, focacian, leivän ja jälkiruoat.

Japanilainen fuusiokeittiö Erikin keittiössä

Ruokalistoillani on fuusioon perustuvia japanilaisia ruokia, jotka on suunniteltu esittelemään korkealaatuisia ainesosia.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla