Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Barcelona

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Albertin luova Välimeren ruokailu

Perinne ja luovuus kohtaavat jokaisessa lautasessa luoden ainutlaatuisia välimerellisiä hetkiä.

Kasvipohjainen brunssi ja hieno ruokailu Federicon kanssa

Palvelumme yhdistää ammattitaitoa, luovuutta ja syvää kunnioitusta ruokaa ja ihmisiä kohtaan.

Lomasi keittiömestari Fabricio

Nauti kansainvälisistä ruokalistoista ja korkealaatuisesta leipomosta lomasi aikana.

Tänään Apalapapa kokkaa sinulle

Kolme erilaista vaihtoehtoa, sekä Välimeren että Argentiinan keittiöitä, ainutlaatuinen kokemus

Jannan luovia Välimeren makuja

Ruoassani yhdistyvät Välimeren juuret ja kansainvälinen luovuus ja tekniikat.

Sushi ja aasialainen fuusiokeittiö

Ruoanlaitto on elämäntapani, ja minusta on ihanaa saada ihmiset hymyilemään aasialaisilla fuusioruoillani.

Välimerellistä fuusiota Marcilta

Olen henkilökohtainen kokki, joka valmistaa välimerellistä, aasialaista ja latinalaista ruokaa luksushuviloiden vieraille.

Gourmet-grilliruoka Fabricion kanssa

Nauti gourmet-grillistä korkealaatuisilla tuotteilla ja perinteisillä lisukkeilla.

Jose Carlosin italialais-brasilialainen fuusioruoka

Olen opiskellut Culinary Arts Academyssa ja valmistanut ruokia Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä.

Japanilais-välimerellinen sushi

Yhdistän japanilaista tarkkuutta ja Välimeren makuja käyttämällä tuoretta, paikallista kalaa.

Japanilainen fuusiokeittiö Erikin keittiössä

Ruokalistoillani on fuusioon perustuvia japanilaisia ruokia, jotka on suunniteltu esittelemään korkealaatuisia ainesosia.

Ravintola on kutsuttu kohteeseesi

Yksinkertaista ja maukasta ruokaa, joka perustuu tuoreisiin tuotteisiin, intohimoon ja jakamiseen.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla