Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Boulogne-Billancourt

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Adrienin pöytä

Valmistan herkullisia ruokia, jotka herättävät tunteita ja tuovat iloa jokaiselle vieraalle.

Stuartin luovat maistelumenut

Olen kokki, joka on työskennellyt keittiöissä Pariisista Tokioon, Berliinistä Bangkokiin.

Aito japanilainen ruokaelämys Pariisin alueella

Yksityisenä kokkina valmistan perinteisiä japanilaisia ruokia, joita tarjoillaan izakaya-ravintoloissa

Ranskalainen gastronomia keittiömestari Loïc Krimm

Olen toiminut kotikokkina 10 vuotta ja keittiössä 21 vuotta. Tarjoan hienostunutta ja räätälöityä ranskalaista gastronomiaa, joka muuttaa ateriasi poikkeuksellisiksi hetkiksi.

Olen sinun yksityinen kokkisi päiväksi

Mieltymyksiisi mukautettu valikoima ateriaa tai koko viikkoa varten.

Killianin ranskalainen gourmet-ruokailu

Kulinaarinen lähestymistapani on tarkka, luova ja ympäristötietoinen.

Elävä ja nykyaikainen keittiö Margot Beckin mukaan

Intohimoisena kokkina tarjoan elävää ja gastronomista ruokaa, joka on saanut inspiraationsa kasveista ja luomutuotteista, nykyaikaisen ja aistillisen kokemuksen luomiseksi.

Christopphen inspiroimaa ranskalaista keittiötä

Tarjoan sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit nauttia ystävällisestä keittiöstä ja monista makuelämyksistä.

Gustaven ranskalainen gourmet-ruokailu

Olen työskennellyt Michelin-tähdellä palkitussa L'Assiette Champenoisessa Ranskassa ja AIRAssa Tukholmassa.

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Modernia ranskalaista ruokaa Laurentin keittiössä

Luo hienostuneita monen ruokalajin aterioita, joissa on yllätysvaikutus.

Jeffin ranskalainen gastronomia

Valmistan hienoja ruokia kauden tuotteista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla