Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Boulogne-Billancourt

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Perinteinen italialainen ruoanlaitto Daniele

Vien sinut Italiaan perinteisillä resepteillä, joissa on kausiluonteisia makuja.

Torijuhlat Orin kanssa

markkinoille ja kokkaamaan kokin kanssa, joka tuo aitoja Lähi-idän makuja Pariisiin

Keittiömestari Marionin kasvipohjaisia herkkuja

Valmistan kasvisherkkuja, joissa juhlitaan kausiluonteisia makuja ja tuoreita raaka-aineita.

Marionin kulinaarinen matka

Laitan ruokaa monenlaisille ranskalaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen keittiömestari, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen keittiöön.

Preranan maailmanlaajuiset maut

Valmistan ainutlaatuisia fuusioruokia, joihin on saanut vaikutteita intialaisesta kulttuurista ja Ranskassa vietetystä ajasta.

Boris Caterer gourmand

Tarjoan avokätisen keittiön, jossa on tuoreita, paikallisia ja kausiluonteisia tuotteita.

Simply French by Maylis

Olen intohimoinen keittiömestari, joka rakastaa yksinkertaista ranskalaista ruokaa, jakamista ja seurallisuutta.

Perinteinen ranskalainen menu Ashiqilta

Olen ravintolakoulutettu ja henkilökohtainen keittiömestari, joka tarjoaa monen ruokalajin ranskalaisia aterioita.

Camin lämmintä ja maukasta ruokailua

Luon herkullisia kulinaarisia elämyksiä, jotka tuovat ihmiset yhteen.

Lauran maun matka

Luon ruokaa, jossa on kokonaisia, käsittelemättömiä ruokia tuoreista, kausiluonteisista ainesosista.

Kausiluonteista ranskalaista ruokaa keittiömestari Lucien seurassa

Nauti illallisesta kotona kuin ravintolassa, keittiömestari mukautuu toiveisiisi

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla