Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Boulogne-Billancourt

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Boulogne-Billancourt

Kokki

Pariisi

Maximen moderni ranskalainen ja italialainen ruokalista

Olen itse tehty kokki, joka rakastaa inspiroivaa ruoanlaittoa, alkuperäni, intohimoni ja isoäitini lohduttavan soul-ruoan risteyksessä. Kanssa CAP (Certificate of Professional Competence), joka on valmistunut Ecole hôtelière Paris Drouantista, saan inspiraationi maailman ikonisimpien ruoanlaittomenetelmien ja perinteisten ja nykyaikaisten italialaisten reseptien välillä.

Kokki

Pariisi

Preranan maailmanlaajuiset maut

Viiden vuoden kokemus olen työskennellyt eri keittiöissä, Michelin-tähden saaneista ravintoloista pitopalvelukeittiöihin. Chocolaterie to pâtisserie, olen saanut taitoja erilaisissa kulinaarisissa ympäristöissä. Työskentelin Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani nopeatempoisessa ympäristössä.

Kokki

Torijuhlat Orin kanssa

10 vuoden kokemus käytännönläheisestä kokemuksesta Pariisin parhaista ravintoloista ja kulinaarisesta perinnöstä Pohjois-Afrikasta. Koulutettu Levantin, Välimeren ja Pohjois-Afrikan ruoanlaittotekniikoissa. LED-keittiöt Miznonissa, Shoukissa ja Daliassa Pariisissa.

Kokki

Simply French by Maylis

6 vuoden kokemus Ruokailuelämysten luominen, joka tuo ihmisiä yhteen, on intohimoni. Hiontasin kulinaarisia taitojani L'Atelier des Chefsissä vuonna 2019. Herkullisten, nautinnollisten ja vieraiden iloisten aterioiden valmistaminen tuo minulle iloa.

Kokki

Pariisi

Jeffin ranskalaista ruokaa

20 vuoden kokemus Yksityinen kotikokki, tein ruokaa sisustussuunnittelijalle Vosgesissa. Kouluttauduin kulinaarisiin, leivonnaisiin ja charcuterie-hallinnointiin. Olin keittiömestari ja leivonnaiskokki kuuluisissa laitoksissa.

Kokki

Perinteinen italialainen ruoanlaitto Daniele

19 vuoden kokemus työskentelin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Opiskelin Rooman hotellikoulussa ja sain Bac Pron 80/100: lla. Autoin saamaan Lontoon parhaan italialaisen ravintolan tittelin vuonna 2015.

Kaikki kokkipalvelut

Klassinen ranskalainen ruokailu Jeanilta

8 vuoden kokemus, jonka harjoittelin Tour d'Argentissa ja Le Meuricessa, ja minusta tuli myöhemmin yksityinen kokki. Koulutin Yannick Allenon johdolla, joka on alueellisten innovaatioiden maisteri. Työskentelin Tour d'Argentissa, historiallisessa pariisilaisessa ravintolassa.

Boris Caterer gourmand

9 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä palveluja ammattitapahtumiin Île-de-Francessa. Olen harjoitellut pitopalveluita ja majoituksen hallinnointia. Olen työskennellyt yrityksissä, kuten RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF ja Deezer.

Michelin-tähdellä varustetun keittiömestarin yksityinen ruokailu

15 vuoden kokemus Olen erikoistunut ainutlaatuiseen ruokaan keskittyen kestävään kehitykseen ja kausiluonteisuuteen. Koulutin Tokiossa, hallitsin sushinvalmistustaiteen ja myös Fävikenissä. Johdin Mandarin Orientalin keittiötä ja loin innovatiivisia ruokia, jotka ilahduttavat vieraita.

Kausiluonteista ranskalaista ruokaa keittiömestari Lucien seurassa

8 vuoden kokemus Luovasta ruoanlaitosta hienostuneessa, kausiluonteisessa keittiössä, jossa käytetään paikallisia ranskalaisia tuotteita, jotka opin käytännön kokemuksen kautta matkustaessani, erityisesti Polynesiassa. Olen erikoistunut hienostuneeseen ja kausiluonteiseen keittiöön paikallisten ranskalaisten tuotteiden avulla.

Afro-Caribbean fine dining by Jonathan

8 vuoden kokemus Tuon korkealaatuista ruoanlaittoa asiakkaille ja tarjoan konsultointipalveluja hienojen ruokapaikkojen parantamiseksi. Koulutin Guadeloupessa ennen kuin laajensin näköalaani Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pariisissa. Hiontasin käsityöni suosituimmissa luksushotelleissa, kuten Peninsula ja Plaza Athénée.

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

8 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen keittiöön ja suosii luonnonmukaista ruokaa. Hiontasin taitojani Le Desnoyezissa Pariisissa ja sain CAP Cuisine -tutkinnon. Työskentelin kulinaaristen julkaisujen parissa Alain Ducasselle, ennen kuin aloitin urani keittiössä.

Perinteinen ranskalainen menu Ashiqilta

11 vuoden kokemus Ravintola-alalle rakennetulla säätiöllä työskentelen nyt henkilökohtaisena keittiömestarina. Suoritin opintoni Lontoossa, ennen kuin hionit taitojani eri ravintoloissa. Olen valmistanut ruokaa monenlaisille kuuluisille vieraille.

High in color by Simon

10 vuoden kokemus 2 tähden ravintolakokkien opastuksella. Sain ylioppilastutkeni ja BTS: n 5 vuoden opiskelun jälkeen. Minulla oli tilaisuus jakaa keittiöni suurten muotitalojen kanssa.

Lauran innovatiivista välimerellistä ruokaa

18 vuoden kokemus Pääpaino on kausiluonteisten, kestävien ja paikallisesti hankittujen ruokien luominen. Kulinaarisia taitojani ovat muokanneet maailmanlaajuiset matkani ja käytännön kokemukseni. Intohimoni ruokaan vie minut Eurooppaan, jossa nousevat keittiömestarit inspiroivat innovatiivisia ruokalistojani.

Lauran maun matka

14 vuoden kokemus Olen yksityinen keittiömestari, joka on erikoistunut välimerellisiin, aasialaisiin ja ranskalaisiin ruokiin. Keskity ravitsemukseen, ruokatrendeihin ja erityisruokavalioihin. Olen herkuttelija, jolla on kyltymätöntä kiinnostusta ja syvää tietoa ruoasta ja viinistä.

Yksityisen kokin elämykset Akhilin uudelleen määrittelemät

15 vuoden kokemus olen erikoistunut fine dining -ruokailuun ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, mukaan lukien skandinaavinen, intialainen ja japanilainen. Koulutin keittiömestareiden, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, alaisuudessa. Tein yhteistyötä tunnettujen eurooppalaisten keittiömestarien, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, kanssa.

Adrienin leivonnaisia

10 vuoden kokemus olen erikoistunut ranskalaiseen keittiöön ja työskennellyt Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Hiontasin taitojani La Table du Boisniardissa ja Têtedoiessa. Johdan Maxim 'sin leivonnaistiimiä ja luon jälkiruokia ikoniselle ravintolalle. Nauti kanssani perhelounaasta tai romanttisesta kuppilasta suoraan kohteessasi.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla