Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Lisää nukkumajärjestelyt ilmoitukseesi

Kun mahdolliset vieraat harkitsevat varaavansa kohteesi, he miettivät usein, kuka nukkuu missäkin. Voit olla avuksi lisäämällä yksityiskohtaiset tiedot nukkumisjärjestelyistä.

Nukkumisjärjestelyjen lisääminen tai muokkaaminen

1. Napsauta Ilmoitukset ja valitse ilmoitus, jota haluat muokata.
  2. Avaa ilmoituksen muokkaustyökalu ja napsauta Kohteesi.
  3. Napsauta Kuvaesittely ja napsauta sitten kutakin kohdetta.
  4. Napsauta Nukkumisjärjestelyt.
  5. Valitse vuoteiden tyyppi ja lukumäärä.
  6. Napauta Tallenna.

Haluatko lisää vinkkejä majoittamisen aloittamiseen? Lisätietoja saat tietopankistamme.