Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet

Viestintä sellaisten käyttäjien kanssa, jotka on poistettu palvelusta väliaikaisesti tai joiden tili on suljettu

Airbnb voi käyttöehtojensa mukaisesti rajoittaa tilin käyttöä, poistaa tilin väliaikaisesti tai sulkea sen.

Kun näin tapahtuu, sen henkilön lähettämät postilaatikossasi olevat viestit, jonka tili on poistettu väliaikaisesti Airbnb:ltä, korvataan tekstillä, joka kertoo, että kyseisellä tilillä ei ole enää pääsyä Airbnb:lle.

Palvelusta väliaikaisesti poistetun käyttäjän tili ja hänen viestinsä voidaan palauttaa tilanteen luonteesta riippuen.

Oliko tästä artikkelista apua?

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hanki ohjeita varausten hallintaan, tilisi käyttämiseen ja moneen muuhun asiaan.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy