Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Ivry-sur-Seine

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Gourmet-ateria kotona keittiömestari Johannin kanssa

Hienostunutta, modernia ja kekseliästä ruokaa ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen.

Yksityinen kokki Caroline

Kausiluonteinen keittiö, aidot tuotteet, iloinen keittiö, kunnioitettu maku.

Anaellen valmistama hieno kasviperäinen ruoka

Kasvisruokaa, makuja maailmalta, luomu, paikalliset kausiluonteiset ainekset.

Kauden menu: talven allekirjoitus, keittiömestari Neraudeau

Valentin Neraudeau, Michel Guérardin kanssa työskennellyt kirjailija, joka on kirjoittanut teoksen "Perheen puutarhasta poikkeuksellisiin pöytiin". Kausiluonteiset kulinaariset luomukset, jotka voidaan mukauttaa makusi ja allergioidesi mukaan.

Stanislasin luovat ruokalistat

Olen työskennellyt ympäri maailmaa ja viime aikoina La Table de Cybèle -ravintolassa.

Isda-yksityiskokki

Haluan tarjota vieraille parhaan mahdollisen kokemuksen ja jakaa heidän kanssaan kausituotteista valmistetut luomukseni.

Faustinen luovat ateriat

Kotikokkina keksitään luovia reseptejä, joissa yhdistyvät esteettisyys ja herkullisuus.

Tämän hetken inspiraatiovalikko keittiömestari Ecemiltä

Jokainen ruokalaji heijastaa kokemustani arvostetuissa keittiöissä.

Kokki Fannyn makeat hetket

Valmistan herkullisia kotitekoisia jälkiruokia ja luon lempeän ja ystävällisen ilmapiirin unohtumattoman makean hetken luomiseksi.

Carla valmistaa luovia aterioita

Tarjoan ruokia, jotka ovat saaneet inspiraationsa työstäni tähtiravintoloissa.

Yksityinen kokki Andrea

Italialainen keittiö, perinne, luovuus, mukautetut ateriat, aistillinen kokemus.

Philippe valmistaa keittiömestarin ruokia jääkaapin tuotteista

Olen ollut Michelin-tähdellä palkittujen ravintoloiden johtaja vuodesta 2009 lähtien, ja luon reseptejä, jotka tekevät arjesta hienompaa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla