Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Lakeside

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kokki Stephin kulinaariset herkut

Tarjoan monipuolisen ja luovan kulinaarisen taustan kaikille vieraille, joille minulla on ilo luoda hämmästyttävä ruokailukokemus!

Kokki Michael Kwan

Käytän ruoanlaitossani monenlaisia makuja ja ruokakulttuureja. Olen matkustanut yli 50 maahan ja maistellut, oppinut ja osallistunut ruoanlaittokursseille kaikkialla maailmassa. Ammattilainen. Ruokafriikki. Rento.

Kokki Kennyn valmistama kausiluonteinen yksityinen illallinen

Tarjoan makuja Portugalissa työskentelystäni, Pariisissa ja Lontoossa opiskelustani sekä etnisiä juuriani kiinalais-taiwanilaisamerikkalaisena. Luodaan räätälöity menu tapahtumaasi varten :) @sidequestkenny Instagramissa!

Tutustu Italiaan ruokapöydän ääressä keittiömestari Fabion kanssa

Lautaseni heijastavat Sisiliaa kansainvälisellä avaimella.

Itä kohtaa lännen Tyrellin keittiössä

Portugalin tausta, aasialainen keittiö, monipuoliset ainesosat.

Ruokailu maatilalla keittiömestari Leyla

Minulle ruoanlaitto on tarinoiden jakamista: sekoitan kulttuuriperintöäni, maailmanlaajuisia taitojani ja tuoreita raaka-aineita tuodakseni ihmisille iloa ruokapöytään.

Yksityinen sushi-kokki

Yksityinen sushikokki tarjoaa ensiluokkaisia ruokia ensiluokkaisista aineksista, henkilökohtaista palvelua ja vuorovaikutteisen esittelyn, joka on suunniteltu tekemään vaikutuksen jokaiseen vieraaseen.

Välimerellinen juhla Maximilianin kanssa

Sulje silmäsi ja maistele Välimeren saaria, jotka tarjoillaan tuoreina makuhermoillesi.

Aaron esittelee Kalifornian rannikkoruokaa

Luo hienostuneita länsirannikon fuusioaromeja tuoreilla merenelävillä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla