Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Les Lilas

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Laura tarjoaa aterian kotona

Plaza Athénée ja Baudelaire opettivat minut parantamaan gastronomisia taitojani.

Kauden menu: talven allekirjoitus, keittiömestari Neraudeau

Valentin Neraudeau, Michel Guérardin kanssa työskennellyt kirjailija, joka on kirjoittanut teoksen "Perheen puutarhasta poikkeuksellisiin pöytiin". Kausiluonteiset kulinaariset luomukset, jotka voidaan mukauttaa makusi ja allergioidesi mukaan.

Stanislasin luovat ruokalistat

Olen työskennellyt ympäri maailmaa ja viime aikoina La Table de Cybèle -ravintolassa.

Isda-yksityiskokki

Haluan tarjota vieraille parhaan mahdollisen kokemuksen ja jakaa heidän kanssaan kausituotteista valmistetut luomukseni.

Nathanin kausiluonteinen ja maukas keittiö

Kotitekoisia, maukkaita ja kausiluonteisia aterioita, jotka valmistetaan kotona mukavaa ja käytännöllistä oleskelua varten. Nauti paikallisista makuista sormea liikuttelematta.

Kausiluonteiset ruokalistat, Amina

Kotona työskennellessäni minulla oli mahdollisuus laittaa ruokaa Lacostelle ja Bonne Mamanille.

Faustinen luovat ateriat

Kotikokkina keksitään luovia reseptejä, joissa yhdistyvät esteettisyys ja herkullisuus.

Yksityinen kokki Giuseppe

Luova keittiö, jossa yhdistyvät muisti, intuitio ja runous aterian muuttamiseksi.

Stuartin luovat maistelumenut

Olen kokki, joka on työskennellyt keittiöissä Pariisista Tokioon ja Berliinistä Bangkokiin.

Tämän hetken inspiraatiovalikko keittiömestari Ecemiltä

Jokainen ruokalaji heijastaa kokemustani arvostetuissa keittiöissä.

Kokki Fannyn makeat hetket

Valmistan herkullisia kotitekoisia jälkiruokia ja luon lempeän ja ystävällisen ilmapiirin unohtumattoman makean hetken luomiseksi.

Aito japanilainen ruokaelämys Pariisin alueella

Yksityisenä kokkina valmistan perinteisiä japanilaisia ruokia, joita tarjoillaan izakaya-ravintoloissa

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla