Airbnb-palvelut

Kokit paikassa L'Isle-Adam

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa L'Isle-Adam

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Arrondissement of Senlis

Kauden menu: talven allekirjoitus, keittiömestari Neraudeau

Valentin Neraudeau, Michel Guérardin kanssa työskennellyt kirjailija, joka on kirjoittanut teoksen "Perheen puutarhasta poikkeuksellisiin pöytiin". Kausiluonteiset kulinaariset luomukset, jotka voidaan mukauttaa makusi ja allergioidesi mukaan.

Kokki kaupungissa Mareau-aux-Bois

Gourmet-matkaruokaa kokki Christin kanssa

Kulinaarinen kokemus, matka kulttuurien ja makujen läpi. Luon sinulle henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen palvelun. Tarjoilusta tarjoiluun.

Kokki kaupungissa Arrondissement of Senlis

Kokki Matteen luomukset – maku & intohimo

Jokainen ruokalaji on ainutlaatuinen luomus, joka on saanut inspiraationsa vuodenajoista ja kokemuksistani. Tavoitteeni on herättää aistisi vilpittömällä, runsaskätisellä ja persoonallisella keittiöllä.

Kokki kaupungissa Pariisi

Yksityinen kokki Toko Essom

Intuitiivisesti rohkea ja luova keittiö, joka on toteutettu jatkuvasti kehittyvällä hienovaraisuudella, joka välittää tämän intohimon jokaiselle suupalalle, intiimi keittiö, jota kaudet sanelevat

Kokki kaupungissa Arrondissement of Senlis

Makea/suolainen brunssi

Jos haluat viettää hauskan sunnuntain ja nauttia pariisilaisesta elämästä, anna itsesi tulla houkutelluksi tästä herkullisesta brunssista

Kokki kaupungissa Arrondissement of Senlis

Antonin-meny

Kerään kaikki asiakkaiden tiedot etukäteen, kuten heidän makunsa, toiveensa ja erityiset toiveensa, ennen kuin laadin menun, jonka voin ehdottaa asiakkaalle ennen kuin hän hyväksyy sen.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla