Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Nogent-sur-Marne

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Gustaven ranskalainen gourmet-ruokailu

Olen työskennellyt Michelin-tähdellä palkitussa L'Assiette Champenoisessa Ranskassa ja AIRAssa Tukholmassa.

Stuartin luovat maistelumenut

Olen kokki, joka on työskennellyt keittiöissä Pariisista Tokioon, Berliinistä Bangkokiin.

Aito japanilainen ruokaelämys Pariisin alueella

Yksityisenä kokkina valmistan perinteisiä japanilaisia ruokia, joita tarjoillaan izakaya-ravintoloissa

Ranskalainen gastronomia keittiömestari Loïc Krimm

Olen toiminut kotikokkina 10 vuotta ja keittiössä 21 vuotta. Tarjoan hienostunutta ja räätälöityä ranskalaista gastronomiaa, joka muuttaa ateriasi poikkeuksellisiksi hetkiksi.

Olen sinun yksityinen kokkisi päiväksi

Mieltymyksiisi mukautettu valikoima ateriaa tai koko viikkoa varten.

Killianin ranskalainen gourmet-ruokailu

Kulinaarinen lähestymistapani on tarkka, luova ja ympäristötietoinen.

Elävä keittiö & luomutuotteet

Kasvi- ja kukkimaut ovat hienovaraisimpia ja kiehtovimpia. Siksi ne ovat herkkien ja sitoutuneiden kulinaaristen luomusteni ytimessä.

Gourmet-ateria kotona Johannin kanssa

Tarjoan Airbnb-kohteessasi valikoituja ruokalistoja, jotka on valmistettu poikkeuksellisista tuotteista.

Christopphen inspiroimaa ranskalaista keittiötä

Tarjoan sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit nauttia ystävällisestä keittiöstä ja monista makuelämyksistä.

Modernia ranskalaista ruokaa Laurentin keittiössä

Luo hienostuneita monen ruokalajin aterioita, joissa on yllätysvaikutus.

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Ranskalaistyylinen yksityinen ruokailuelämys Simplicen tarjoamana

Yksityinen kokki, joka on erikoistunut tyylikkääseen, kausiluonteiseen ruokaan, jossa on hienostunutta persoonallisuutta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla