Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Poway

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Poway

Kokki

Israelin modernia meksikolaista ruokaa

22 vuoden kokemus Olen kokenut keittiömestari ja kulinaarinen konsultti, joka varttui valmistamaan perinteistä meksikolaista ruokaa. Opiskelin Le Cordon Bleu Las Vegasissa ja hioin kulinaarisia taitojani. Olen matkustanut maaseudulla ja auttanut ravintoloita jalostamalla ruokalistoja ja virtaviivaistamalla keittiöitä.

Kokki

Daniellan aistipohjainen yksityinen ruokailu

20 vuoden kokemus Olen keittiömestari, sommelier ja kuvataiteilija, joka luo ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä. Opiskelin kulinaarista taidetta, työskentelin Biko & Rústicossa ja opin isoäitini keittiössä. Voitin parhaan Baja-illallisen (San Diego Magazine) ja 1. paikan Ceviche Master of California.

Kokki

Keittiömestari Tocon palkitut maut

15 vuoden kokemus Järjestän henkilökohtaisia kulinaarisia elämyksiä retriitteihin, häihin ja yksityisiin tapahtumiin. Opiskelin European Center Culinary Schoolissa Curitibassa, Brasiliassa. Vuonna 2008 avasin ensimmäisen ravintolani ja voitin suuren kansallisen palkinnon brasilialaisesta keittiöstä.

Kokki

Baja-Välimeri-keittiö Angelilta

10 vuoden kokemus Minulla on käytännön kokemusta juhlallisista paikoista, kuten Bleu Boheme ja Wormwood. Aloitin laajamittaisessa pitopalvelussa ja kehittyin ranskalaisissa ja Baja-Välimeri-keittiöissä. Olin mukana tiimissä, joka ansaitsi Wormwoodin vuoden 2022 parhaan uuden ravintolan.

Kokki

Hectorin latinalaisamerikkalaiset maut

9 vuoden kokemus Olen meksikolais-ecuadorilainen keittiömestari, jolla on laaja kokemus eteläamerikkalaisesta keittiöstä. Kouluttauduin maailmanluokan kulinaarisessa yliopistossa ranskalaisvaikutteisella opastuksella. Olen työskennellyt keittiömestarina ja ravintoloina Meksikossa ja Baja Californiassa.

Kokki

In Home Dining

15 vuoden kokemus, jonka olen valmistanut erilaisissa paikoissa, gastronomisesta pubista oman illalliskerhon avaamiseen. Valmistuin Atlantan taideinstituutista. 2c Chicago, maanalainen illalliskerho, jossa laitoin ruokaa 6 vieraalle/yö 2-3 kertaa viikossa.

Kaikki kokkipalvelut

Fire-grilled Argentine cuisine by Emiliano

Olen keittiömestari Emiliano, joka on syntynyt Argentiinassa ja asuu nyt San Diegossa. Olen viettänyt vuosia oppimalla asadon, Argentiinan tulenkestävän perinteen, joka perustuu intuitioon, kärsivällisyyteen ja kunnioitukseen. Polkuni sai minut pyörittämään ravintolaa Brasiliassa, työskentelemään keittiöissä eri puolilla Yhdysvaltoja ja tutustumaan Kaakkois-Aasian rohkeisiin ja vilkkaisiin makuihin. Nämä maailmanlaajuiset matkat muokkasivat maalaistyylini, sielukasta ruoanlaittotyyliäni. Luon nyt mukaansatempaavia, avoimia aterioita, jotka yhdistävät ihmisiä maun, tulen ja tarinan kautta. Olinpa hitaasti paahtamassa lyhyitä kylkiluita tai roikkuvia kanoja hehkuvien hiillosten yläpuolella, tuon perinteitä, ilmapiiriä ja energiaa jokaiseen kokoontumiseen. Kun istumme nuotion ääressä ja jaamme aterian, emme vain syö — luomme muiston, yhteyden hetken, joka viipyy kauan viimeisen pureman jälkeen.

Francoisen tuoretta fuusioruokaa

20 vuoden kokemus hän on kokki, joka on työskennellyt hienoissa ruokapaikoissa huviloissa ja jahdeillä. Hän treenasi Gambero Rosso Italiassa. Hän sai myös tietää eri maiden keittiöistä, kun hän oli matkustava keittiömestari.

Suuntaa etelään Mikhailin talveksi

10 vuoden kokemus tuon luovuutta ja syvää rakkautta eteläisille, karibialaisille ja japanilaisille fuusioruokille. Olen ServSafe Manager -sertifioitu ja varmistan elintarviketurvallisuuden ja -laadun. Palvelin yksityisenä kokkina 90-päiväiselle sulhaspariskunnalle, joka valmisti unohtumattomia aterioita.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 vuoden kokemus Johdan keittiötä Blu Cabana Cigar and Wine Barissa, joka tarjoaa korkealaatuisia aterioita. Koulutin bussipojasta pääkokkiin urani aikana. Nautin reseptien luomisesta ja ruoan valmistamisesta palvelua ja erityistapahtumia varten.

Global Flavors Catering, kokki Onyi

Seitsemän vuoden kokemus sekoittaa yleisafrikkalaisia ja eteläamerikkalaisia makuja moderneihin kulinaarisiin tekniikoihin. Kouluttauduin huippuravintoloihin DC: ssä, Atlantassa, LA: ssa ja Houstonissa. Perustin Illallisen Strangersin kanssa ja toimin SD Swim Weekin kulinaarisena johtajana.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla