Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Saint-Maurice

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Manonin kestävän kehityksen kasvisruokaa

Olen työskennellyt maailmanluokan kokkien kanssa ja toiminut keittiömestarina tapahtumissa, joissa on ollut yli 100 vierasta.

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Dowensonin räätälöimä menu

Kutsu ainutlaatuiselle makumatkalle rohkeiden ruokien kanssa.

Marionin kulinaarinen matka

Laitan ruokaa laajalle ranskalaiselle ja kansainväliselle asiakaskunnalle.

Afrokaribialaista hienoa ruokaa Jonathanin kanssa

Ranskalaisen gastronomian ja afrokaribialaisen sielun hienostunut yhdistelmä trooppisen tunnelman kera.

Torijuhlat Orin kanssa

markkinoille ja kokkaamaan kokin kanssa, joka tuo aitoja Lähi-idän makuja Pariisiin

Rolandin hieno ranskalainen ruoka

Luo ruokia, joihin on saatu inspiraatiota työstä Guy Savoyn kanssa ja 4 tähden hotellin keittiön johtamisesta.

Kausiluonteista ranskalaista ruokaa keittiömestari Lucien kanssa

Nauti illallisesta kotonasi kuin ravintolassa, kokki mukautuu toiveisiisi

Lämmin ja maukas ruokailu Camin luona

Luo herkullisia kulinaarisia elämyksiä, jotka yhdistävät ihmisiä.

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen ruokaan.

Ranskalaistyylinen yksityinen ruokailuelämys Simplicen tarjoamana

Yksityinen kokki, joka on erikoistunut tyylikkääseen, kausiluonteiseen ruokaan, jossa on hienostunutta persoonallisuutta.

Lauran makumatka

Valmistan ruokaa kokonaisista, jalostamattomista elintarvikkeista käyttäen tuoreita, kausiluonteisia ainesosia.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla