Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Saint-Tropez

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Saint-Tropez

Kokki

Gourmet-ateria ja etelän makuja jouluksi

30 vuoden kokemus olen työskennellyt arvostetuissa laitoksissa Côte d 'Azurilla. Koulutin Paul Valéry Hotel Schoolissa Mentonissa. Järjestin kattoterassin ruoanlaittokurssin 125 hengelle.

Kokki

Jacopon gourmet-ruokailu

17 vuoden kokemus Luon Michelin-tähden laadukkaita ruokapaikkoja yksityisenä keittiömestarina kansainvälisille asiakkaille. Opiskelin gastronomisessa taidekoulussa Pohjois-Italiassa. Olin mukana tiimissä, joka auttoi ravintolaa Donatella saavuttamaan Michelin-tähden arvion.

Kokki

Victorin Consciousnesin ravitseminen

20 ans d 'expérience, je suis chef cuisinier avec deux décennies d' expérience dans des cuisines étoilées au Michelin. J'ai étudié l' EcoGastronomie à l 'UNIRIO, le processus chez EAV et la gestion de la gastronomie à Senac. J'ai prKokkina, keräilijänä ja tämän maan huoltajana olen viettänyt vuosia luomalla kokemuksia, jotka yhdistävät ihmiset luontoon ruoan kautta. Asun tällä maalla ympäri vuoden, kasvatan omia tuotteitani, revin luonnonvaraisia yrttejä ja valmistan ruokaa vain paikallisten, eettisten lähteiden ainesosista. Olen myös mukana siementä säästävässä kollektiivissa, joka pyrkii aktiivisesti säilyttämään biologisen monimuotoisuuden ja ruokaperinnön. Tämä ei ole sivuprojekti - se on elämäntyöni. Syvä yhteys tähän paikkaan, sen makuihin ja rytmeihin antaa minulle mahdollisuuden tarjota todella aidon ja ravitsevan exéparé des repas pour l'équipe de tournage de Kill Bill pendant le Festival de Cannes.

Kokki

Jannan luovat välimerelliset maut

12 vuoden kokemus. Kasvoin Espanjan rannikolla ja olen valmistanut ruokaa huippukeittiöissä eri puolilla maailmaa. Olen suorittanut tutkintoni kansainvälisestä kulinaarisesta taiteesta Sveitsissä. Opiskelin korkealaatuista ruoanlaittoa maailman gastronomian pääkaupungissa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla