Tarjoaja
- Työni: Chef @ Lê Madeline
- Missä kävin koulua: Le Cordon Bleu Cambridge
- Asuinpaikka: Malden, Massachusetts
Peter Nguyen is a Boston native and first-generation Vietnamese-American chef whose bold, story-driven cooking reflects his heritage and diverse kitchen experience. He honed his craft under James Beard Award-winners Ken Oringer and Jamie Bissonnette at Little Donkey, and chef de cuisine at Houston’s acclaimed Riel.
His work earned him Eater Boston’s Chef of the Year (2024), while Lê Madeline was named Best Restaurant South of Boston (2024).
Millaista palautetta Peter on saanut majoittajilta/elämysjärjestäjiltä
0/0 kohtaa näkyy
Missä Peter on käynyt
0/0 kohtaa näkyy
Peter – kiinnostuksen kohteet
- Elävä musiikki
- Live-urheilu
- Museot
- Ruoanlaitto
- Ruokapaikat
- Valokuvaus
- Viini
- ulkoilu
Henkilön Peter palvelut
0/0 kohtaa näkyy









