Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Álvaro Obregón

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Álvaro Obregón

Kokki

México

Flavors of Mexico by Alberto

8 vuoden kokemus Harjoitukset ja työskentely hotellissa Mexico Cityssä, juhlat italialaisen keittiömestarin kanssa. Opiskelin ja suoritin gastronomian opintojani UNIVDEP-yliopistossa. Minulla on ollut tilaisuus valmistaa ruokaa media-ihmisille.

Kokki

Erickin liekin ja fuusiomien takana

8 vuoden kokemus, jonka aloitin Meksikossa ja opin Benito Molinan ja Gordon Ramsayn kaltaisilta mestareilta. Opiskelin meksikolaisen keittiön kulttuurin konservatoriossa. Omistan tällä hetkellä luovan fine dining -yrityksen.

Kokki

Yksityinen ruokailu keittiömestari Juan Carlosin kanssa

20 vuoden kokemus olen erikoistunut tarjoamaan ainutlaatuisia ruokailuelämyksiä. Opiskelin kulinaarikoulua ja koulutin AAA-standardihotelleissa. Olen toiminut huippukokkina Meksikossa yli viisi vuotta.

Kokki

Meksikolaisen ruoan pyhä kolmikko

13 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä pitopalveluita yritystapahtumiin ja -juhliin. Opiskelin National School of Anthropology and History -korkeakoulussa ja UVM: ssä. Created the gourmet salsas line Mapachtli artisan salsas in 2015.

Kokki

Fusion table by Rodrigo

14 vuoden kokemus kulinaarisiin taitoihini vaikuttavat japanilaiset keittiöt, risteilyalukset ja leivonnaiset. Valmistuin leivonnaistodistuksella ennen 6-vuotista kulinaarista uraa yksityisillä jahdeilla. Japanilaisen keittiön kulinaarisen säätiön lisäksi minulla on myös leivonnaisyritys.

Kokki

Rodrigon modernia meksikolaista ruoanlaittoa

14 vuoden kokemus aloitin japanilaisessa ravintolassa ja sitten Bikossa, jossa opin kehittyneitä tekniikoita. Olen saanut Le Cordon Bleussa leivonnaisvalmistustodistuksen. Minut valittiin harjoittelijaksi Nomaan vuonna 2014.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla