Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Coslada

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Javierin perinteinen ruoka

Olen kokki, ja ranskalainen ministeri onnitteli minua henkilökohtaisesti ruokalajieni johdosta.

Nomaditapas jaettavaksi

Minulla on monipuolista kokemusta keittiöistä eri puolilla maailmaa. Haluan ihmisten nauttivan ruokailuelämyksestä ikään kuin ravintola olisi heidän kotonaan.

Kokki Jósen ruoanlaittoerä

Olen kouluttautunut arvostetussa Le Cordon Bleu -kokkikoulussa.

Jose valmistaa latinalaisamerikkalaista fuusiokeittiötä kotonasi

Olen kokki ja olen osallistunut Telecincon ja Radio Televisión Españolan ohjelmiin.

Välimeren makuja Javierin keittiöstä

Yksityinen huvialuksen kokki, jolla on yli 20 vuoden kokemus Välimeren alueelta. Matkustamme merellämme yhdistäen perinteitä, luovuutta, tuoreita tuotteita, yksinkertaista ruokaa, makua ja rehellisyyttä.

Välimeren espanjalainen ruoka

Olen kokki ja ammattimainen kinkunleikkuri, joka nauttii meksikolaisten ja espanjalaisten makujen sekoittamisesta.

Álvaron eklektiset fuusioaromit

Espanjalainen keittiömestari ja sommelier, toimin pääkokkina 2 tähden Michelin-ravintolassa.

Ainutlaatuista jamaikaista ruokaa Kingz Kitchenin kautta

Tarjoan aidosti jamaikaista ruokaa modernilla otteella innovatiivisten tekniikoiden avulla.

Maailman makuja – fuusioelämykset

Le Cordon Bleu -kokki, jolla on 15 vuoden kokemus huippuravintoloista ja 5 tähden hotelleista.

Francescon Välimeren ruokailuelämys

Olen kokki, konsultti ja ohjaaja, joka tuo intohimoa ja asiantuntemusta asiakkailleni.

Canalla Izakaya Madridin omistaja-kokki

Yhdistän maailman makuja tarkasti ja luovasti.

Aitoja meksikolaisia makuja Saralta

Valmistan ruokia, jotka kertovat tarinoita ja tuovat Meksikon pöytään.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla