Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Del Mar

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Del Mar

Kokki

Aronin paikalliset ateriat

30 vuoden kokemus Luon hienostunutta mutta vaatimatonta paikallista ruokaa. Valmistuin Culinary Institute of America -instituutista ja työskentelin johtavissa New Yorkin ravintoloissa. Minut on tunnustettu vuoden kulinaariksi ja juhlien keittiömestariksi.

Kokki

San Diego

Global Flavors cuisine by Onyi

Seitsemän vuoden kokemus sekoittaa yleisafrikkalaisia ja eteläamerikkalaisia makuja moderneihin kulinaarisiin tekniikoihin. Kouluttauduin huippuravintoloihin DC: ssä, Atlantassa, LA: ssa ja Houstonissa. Perustin Illallisen Strangersin kanssa ja toimin SD Swim Weekin kulinaarisena johtajana.

Kokki

Suuntaa etelään Mikhailin talveksi

10 vuoden kokemus tuon luovuutta ja syvää rakkautta eteläisille, karibialaisille ja japanilaisille fuusioruokille. Olen ServSafe Manager -sertifioitu ja varmistan elintarviketurvallisuuden ja -laadun. Palvelin yksityisenä kokkina 90-päiväiselle sulhaspariskunnalle, joka valmisti unohtumattomia aterioita.

Kokki

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 vuoden kokemus Johdan keittiötä Blu Cabana Cigar and Wine Barissa, joka tarjoaa korkealaatuisia aterioita. Koulutin bussipojasta pääkokkiin urani aikana. Nautin reseptien luomisesta ja ruoan valmistamisesta palvelua ja erityistapahtumia varten.

Kokki

Hectorin latinalaisamerikkalaiset maut

9 vuoden kokemus Olen meksikolais-ecuadorilainen keittiömestari, jolla on laaja kokemus eteläamerikkalaisesta keittiöstä. Kouluttauduin maailmanluokan kulinaarisessa yliopistossa ranskalaisvaikutteisella opastuksella. Olen työskennellyt keittiömestarina ja ravintoloina Meksikossa ja Baja Californiassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla