Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Fontenay-sous-Bois

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Philippe valmistaa keittiömestarin ruokia jääkaapin tuotteista

Olen ollut Michelin-tähdellä palkittujen ravintoloiden johtaja vuodesta 2009 lähtien, ja luon reseptejä, jotka tekevät arjesta hienompaa.

Kausiluonteiset ruokalistat, Amina

Kotona työskennellessäni minulla oli mahdollisuus laittaa ruokaa Lacostelle ja Bonne Mamanille.

Stuartin luovat maistelumenut

Olen kokki, joka on työskennellyt keittiöissä Pariisista Tokioon, Berliinistä Bangkokiin.

Aito japanilainen ruokaelämys Pariisin alueella

Yksityisenä kokkina valmistan perinteisiä japanilaisia ruokia, joita tarjoillaan izakaya-ravintoloissa

Maurice valmistaa moderneja italialaisia ruokia

Olen näyttänyt yli 1 000 ihmiselle, mukaan lukien julkkiksille, aidon Osterian taian.

Ranskalainen gastronomia keittiömestari Loïc Krimm

Olen toiminut kotikokkina 10 vuotta ja keittiössä 21 vuotta. Tarjoan hienostunutta ja räätälöityä ranskalaista gastronomiaa, joka muuttaa ateriasi poikkeuksellisiksi hetkiksi.

Olen sinun yksityinen kokkisi päiväksi

Mieltymyksiisi mukautettu valikoima ateriaa tai koko viikkoa varten.

Killianin ranskalainen gourmet-ruokailu

Kulinaarinen lähestymistapani on tarkka, luova ja ympäristötietoinen.

Christopphen inspiroimaa ranskalaista keittiötä

Tarjoan sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, jossa voit nauttia ystävällisestä keittiöstä ja monista makuelämyksistä.

Adrienin pöytä

Valmistan herkullisia ruokia, jotka herättävät tunteita ja tuovat iloa jokaiselle vieraalle.

Modernia ranskalaista ruokaa Laurentin keittiössä

Luo hienostuneita monen ruokalajin aterioita, joissa on yllätysvaikutus.

Gustaven ranskalainen gourmet-ruokailu

Olen työskennellyt Michelin-tähdellä palkitussa L'Assiette Champenoisessa Ranskassa ja AIRAssa Tukholmassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla