Ehdotukset näkyvät hakusyötteen kirjoittamisen jälkeen. Tarkista käyttämällä ylös- ja alas-nuolinäppäimiä. Valitse enter-painikkeella. Jos valinta on lause, kyseinen lause lähetetään hakuun. Jos ehdotus on linkki, selain siirtyy kyseiselle sivulle.
Ohjeet
Majoittaja

Majoittajien ja majoittajakumppanien välinen viestintä

Airbnb-viestien avulla majoittajat ja majoittajakumppanit voivat tehdä sujuvasti yhteistyötä ja ilmoittaa toisilleen vieraiden saapumisesta, huoltotarpeista tai muista asioista. Voitte hallita viestejä yhdessä haun, suodattimien, pikavastausten ja ajastettujen viestien avulla.

Kuka voi lähettää viestejä majoittajille ja majoittajakumppaneille Airbnb:llä?

Majoittaja ja kaikki saman kohteen majoittajakumppanit voivat lähettää toisilleen viestejä Airbnb:llä. Tämä koskee myös kaikkia majoittajakumppaneita riippumatta heidän valtuuksistaan.

Majoittaja ja majoittajakumppanit voivat viestiä keskenään, ja myös majoittajakumppanit voivat lähettää viestejä toisilleen.

Viestiketjun aloittaminen majoittajan tai majoittajakumppanin kanssa

1. Siirry kohtaan Ilmoitukset ja valitse soveltuva ilmoitus.
  2. Napsauta Majoittajakumppanit ja valitse majoittaja tai majoittajakumppani.
  3. Napsauta hänen nimensä vierestä Lähetä viesti
    .
  4. Kirjoita viesti ja napsauta Lähetä.

Jos saat epäilyttävän viestin majoittajalta tai majoittajakumppanilta, voit ilmoittaa viestistä.