Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Le Pré-Saint-Gervais

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Kasvipohjaisia herkkuja keittiömestari Marionilta

Valmistan kasvisherkkuja, joissa juhlitaan kausiluonteisia makuja ja tuoreita raaka-aineita.

Marionin kulinaarinen matka

Laitan ruokaa laajalle ranskalaiselle ja kansainväliselle asiakaskunnalle.

Afrokaribialaista hienoa ruokaa Jonathanin kanssa

Ranskalaisen gastronomian ja afrokaribialaisen sielun hienostunut yhdistelmä trooppisen tunnelman kera.

Torijuhlat Orin kanssa

markkinoille ja kokkaamaan kokin kanssa, joka tuo aitoja Lähi-idän makuja Pariisiin

Kausiluonteista ranskalaista ruokaa keittiömestari Lucien kanssa

Nauti illallisesta kotonasi kuin ravintolassa, kokki mukautuu toiveisiisi

Manonin kestävän kehityksen kasvisruokaa

Olen työskennellyt maailmanluokan kokkien kanssa ja toiminut keittiömestarina tapahtumissa, joissa on ollut yli 100 vierasta.

Ranskalaistyylinen yksityinen ruokailuelämys Simplicen tarjoamana

Yksityinen kokki, joka on erikoistunut tyylikkääseen, kausiluonteiseen ruokaan, jossa on hienostunutta persoonallisuutta.

Lämmin ja maukas ruokailu Camin luona

Luo herkullisia kulinaarisia elämyksiä, jotka yhdistävät ihmisiä.

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen kokki, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen ruokaan.

Lauran makumatka

Valmistan ruokaa kokonaisista, jalostamattomista elintarvikkeista käyttäen tuoreita, kausiluonteisia ainesosia.

Adrienin pöytä

Valmistan herkullisia ruokia, jotka herättävät tunteita ja tuovat iloa jokaiselle vieraalle.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla