Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Neuilly-sur-Seine

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Neuilly-sur-Seine

Kokki

Pariisi

Cyrilin ranskalaista fuusioruokaa

10 vuoden kokemus teen elämänmuutoksen MasterChefin ansiosta ja avaan ravintolani. Olen koulutettu HACCP: hen. Voitin mitalin G20 World King of Chef Summit -tapahtumassa Osakassa, Japanissa vuonna 2019.

Kokki

Pariisi

Yksityinen kokki: modernia ranskalaista ja italialaista ruokaa

Olen itse tehty kokki, joka rakastaa inspiroivaa ruoanlaittoa, alkuperäni, intohimoni ja isoäitini lohduttavan soul-ruoan risteyksessä. Kanssa CAP (Certificate of Professional Competence), joka on valmistunut Ecole hôtelière Paris Drouantista, saan inspiraationi maailman ikonisimpien ruoanlaittomenetelmien ja perinteisten ja nykyaikaisten italialaisten reseptien välillä.

Kokki

French-Inspired Private Dining by Simplice

15 vuoden kokemus Olen työskennellyt eri pariisilaisissa ravintoloissa ennen yksityisen ruokailupalveluni käynnistämistä. Koulutin Pariisissa ja sain asiantuntemusta ranskalaisesta keittiöstä. Järjestän ja järjestän ainutlaatuisia tapahtumia intiimeistä kokoontumisista suuriin juhliin.

Kokki

Yksityisen kokin elämykset Akhilin uudelleen määrittelemät

15 vuoden kokemus olen erikoistunut fine dining -ruokailuun ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, mukaan lukien skandinaavinen, intialainen ja japanilainen. Koulutin keittiömestareiden, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, alaisuudessa. Tein yhteistyötä tunnettujen eurooppalaisten keittiömestarien, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, kanssa.

Kokki

Perinteinen italialainen ruoanlaitto Daniele

19 vuoden kokemus työskentelin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Opiskelin Rooman hotellikoulussa ja sain Bac Pron 80/100: lla. Autoin saamaan Lontoon parhaan italialaisen ravintolan tittelin vuonna 2015.

Kokki

Pariisi

Marionin kulinaarinen matka

10 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa Pariisissa ja läheisissä lähiöissä vuodesta 2015 alkaen. Minulla on oikeustieteen ja valtiotieteen maisterin tutkinto sekä CAP-KEITTIÖ. Järjestin meksikolaisen tacqueria valepuvussa yhden ehdotuksen takia.

Kaikki kokkipalvelut

Boris Caterer gourmand

9 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä palveluja ammattitapahtumiin Île-de-Francessa. Olen harjoitellut pitopalveluita ja majoituksen hallinnointia. Olen työskennellyt yrityksissä, kuten RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF ja Deezer.

Jeffin ranskalaista ruokaa

20 vuoden kokemus Yksityinen kotikokki, tein ruokaa sisustussuunnittelijalle Vosgesissa. Kouluttauduin kulinaarisiin, leivonnaisiin ja charcuterie-hallinnointiin. Olin keittiömestari ja leivonnaiskokki kuuluisissa laitoksissa.

Dowensonin räätälöity valikko

15 vuoden kokemus Yhteistyö premium-talojen ja VIP catering-palvelun kanssa. Minulla on vahva tausta ruoanlaitossa. Olen järjestänyt kulinaarisia tapahtumia Parc des Princesissä ja tehnyt yhteistyötä brändien kanssa.

Preranan maailmanlaajuiset maut

Viiden vuoden kokemus olen työskennellyt eri keittiöissä, Michelin-tähden saaneista ravintoloista pitopalvelukeittiöihin. Chocolaterie to pâtisserie, olen saanut taitoja erilaisissa kulinaarisissa ympäristöissä. Työskentelin Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani nopeatempoisessa ympäristössä.

Laurentin moderni ranskalainen keittiö

20 vuoden kokemus Tarjoan yhdistelmän modernia ja perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa on aitoutta ja luovuutta. Opin Christophe Michalakin, Thierry Marxin ja Cyril Lignacin alaisuudessa. Jaan usein kulinaarisia taitojani kansallisen televisioverkon ruoanlaitto-ohjelmissa.

Klassinen ranskalainen ruokailu Jeanilta

8 vuoden kokemus, jonka harjoittelin Tour d'Argentissa ja Le Meuricessa, ja minusta tuli myöhemmin yksityinen kokki. Koulutin Yannick Allenon johdolla, joka on alueellisten innovaatioiden maisteri. Työskentelin Tour d'Argentissa, historiallisessa pariisilaisessa ravintolassa.

A la table par May

Kutsun sinut oikealle gourmet-matkalle, joka on valmistettu aidoista ja kausiluonteisista mauista. Kulinaarinen seikkailuni alkoi hotellikoulussa Pariisissa, ennen kuin jatkoin bistronomisessa ravintolassa. Sitten päätin kukoistaa yksin ja antaa vapaat kädet luovuudelleni eri laitoksissa. Mikä ajaa minua? Rakkaus tuotteeseen, leviämisen ilo ja rohkeiden ja harmonisten sopimusten etsiminen. Pidän erittäin tärkeänä työskentelyä tuottajien kanssa parantaakseni ja parantaakseni tuotteitaan kausiluonteisen, paikallisen ja merkityksellisen keittiön avulla. Niille, jotka haluavat, seuraan huolellisesti valittuja viiniruokiani luodakseni oikeudenmukaisia ja yllättäviä viinipareja.

Patrickin maailmanlaajuiset maut

Viiden vuoden kokemus tuon oman kansainvälisesti luotetun kulinaarisen näkökulman jokaiseen valmistamaani ateriaan. Opin erilaisia kulinaarisia perinteitä itseopiskelun kautta. Otan mukaan monikulttuurisen lähestymistavan ruoanlaittoon ja parannan kykyäni luoda yhteyksiä vieraisiin.

Kestävää kasvisruokaa Manonin kanssa

13 vuoden kokemus Olen työskennellyt tunnetuille keittiömestareille, työskennellyt erilaisissa tapahtumissa ja johdan nyt omaa yritystäni. Työskentelen jatkuvasti rikastuttaakseni tietämystäni ja kykyjäni cheffeinä. Minulla oli tilaisuus työskennellä kuuluisan ranskalaisen keittiömestarin kanssa Hermèsin erityistapahtumassa.

Camin lämmintä ja maukasta ruokailua

6 vuoden kokemus Olen työskennellyt perinteisissä ravintoloissa ja yksityisenä keittiömestarina, joka palvelee erilaisia tapahtumia. Opiskelin vieraanvaraisuuden ja pitopalvelun taidetta École Hôtelière de Parisissa. Johdan omaa yritystäni ja työskentelen suoraan asiakkaiden kanssa luodakseni maukkaita kulinaarisia elämyksiä.

Perinteinen ranskalainen menu Ashiqilta

11 vuoden kokemus Ravintola-alalle rakennetulla säätiöllä työskentelen nyt henkilökohtaisena keittiömestarina. Suoritin opintoni Lontoossa, ennen kuin hionit taitojani eri ravintoloissa. Olen valmistanut ruokaa monenlaisille kuuluisille vieraille.

Torijuhlat Orin kanssa

10 vuoden kokemus käytännönläheisestä kokemuksesta Pariisin parhaista ravintoloista ja kulinaarisesta perinnöstä Pohjois-Afrikasta. Koulutettu Levantin, Välimeren ja Pohjois-Afrikan ruoanlaittotekniikoissa. LED-keittiöt Miznonissa, Shoukissa ja Daliassa Pariisissa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla