
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Neuilly-sur-Seine
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Neuilly-sur-Seine

Kokki
Pariisi
Cyrilin ranskalaista fuusioruokaa
10 vuoden kokemus teen elämänmuutoksen MasterChefin ansiosta ja avaan ravintolani. Olen koulutettu HACCP: hen. Voitin mitalin G20 World King of Chef Summit -tapahtumassa Osakassa, Japanissa vuonna 2019.

Kokki
Pariisi
Yksityinen kokki: modernia ranskalaista ja italialaista ruokaa
Olen itse tehty kokki, joka rakastaa inspiroivaa ruoanlaittoa, alkuperäni, intohimoni ja isoäitini lohduttavan soul-ruoan risteyksessä. Kanssa CAP (Certificate of Professional Competence), joka on valmistunut Ecole hôtelière Paris Drouantista, saan inspiraationi maailman ikonisimpien ruoanlaittomenetelmien ja perinteisten ja nykyaikaisten italialaisten reseptien välillä.

Kokki
French-Inspired Private Dining by Simplice
15 vuoden kokemus Olen työskennellyt eri pariisilaisissa ravintoloissa ennen yksityisen ruokailupalveluni käynnistämistä. Koulutin Pariisissa ja sain asiantuntemusta ranskalaisesta keittiöstä. Järjestän ja järjestän ainutlaatuisia tapahtumia intiimeistä kokoontumisista suuriin juhliin.

Kokki
Yksityisen kokin elämykset Akhilin uudelleen määrittelemät
15 vuoden kokemus olen erikoistunut fine dining -ruokailuun ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, mukaan lukien skandinaavinen, intialainen ja japanilainen. Koulutin keittiömestareiden, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, alaisuudessa. Tein yhteistyötä tunnettujen eurooppalaisten keittiömestarien, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, kanssa.

Kokki
Perinteinen italialainen ruoanlaitto Daniele
19 vuoden kokemus työskentelin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Opiskelin Rooman hotellikoulussa ja sain Bac Pron 80/100: lla. Autoin saamaan Lontoon parhaan italialaisen ravintolan tittelin vuonna 2015.

Kokki
Pariisi
Marionin kulinaarinen matka
10 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa Pariisissa ja läheisissä lähiöissä vuodesta 2015 alkaen. Minulla on oikeustieteen ja valtiotieteen maisterin tutkinto sekä CAP-KEITTIÖ. Järjestin meksikolaisen tacqueria valepuvussa yhden ehdotuksen takia.
Kaikki kokkipalvelut

Boris Caterer gourmand
9 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä palveluja ammattitapahtumiin Île-de-Francessa. Olen harjoitellut pitopalveluita ja majoituksen hallinnointia. Olen työskennellyt yrityksissä, kuten RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF ja Deezer.

Jeffin ranskalaista ruokaa
20 vuoden kokemus Yksityinen kotikokki, tein ruokaa sisustussuunnittelijalle Vosgesissa. Kouluttauduin kulinaarisiin, leivonnaisiin ja charcuterie-hallinnointiin. Olin keittiömestari ja leivonnaiskokki kuuluisissa laitoksissa.

Dowensonin räätälöity valikko
15 vuoden kokemus Yhteistyö premium-talojen ja VIP catering-palvelun kanssa. Minulla on vahva tausta ruoanlaitossa. Olen järjestänyt kulinaarisia tapahtumia Parc des Princesissä ja tehnyt yhteistyötä brändien kanssa.

Preranan maailmanlaajuiset maut
Viiden vuoden kokemus olen työskennellyt eri keittiöissä, Michelin-tähden saaneista ravintoloista pitopalvelukeittiöihin. Chocolaterie to pâtisserie, olen saanut taitoja erilaisissa kulinaarisissa ympäristöissä. Työskentelin Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani nopeatempoisessa ympäristössä.

Laurentin moderni ranskalainen keittiö
20 vuoden kokemus Tarjoan yhdistelmän modernia ja perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa on aitoutta ja luovuutta. Opin Christophe Michalakin, Thierry Marxin ja Cyril Lignacin alaisuudessa. Jaan usein kulinaarisia taitojani kansallisen televisioverkon ruoanlaitto-ohjelmissa.

Klassinen ranskalainen ruokailu Jeanilta
8 vuoden kokemus, jonka harjoittelin Tour d'Argentissa ja Le Meuricessa, ja minusta tuli myöhemmin yksityinen kokki. Koulutin Yannick Allenon johdolla, joka on alueellisten innovaatioiden maisteri. Työskentelin Tour d'Argentissa, historiallisessa pariisilaisessa ravintolassa.

A la table par May
Kutsun sinut oikealle gourmet-matkalle, joka on valmistettu aidoista ja kausiluonteisista mauista. Kulinaarinen seikkailuni alkoi hotellikoulussa Pariisissa, ennen kuin jatkoin bistronomisessa ravintolassa. Sitten päätin kukoistaa yksin ja antaa vapaat kädet luovuudelleni eri laitoksissa. Mikä ajaa minua? Rakkaus tuotteeseen, leviämisen ilo ja rohkeiden ja harmonisten sopimusten etsiminen. Pidän erittäin tärkeänä työskentelyä tuottajien kanssa parantaakseni ja parantaakseni tuotteitaan kausiluonteisen, paikallisen ja merkityksellisen keittiön avulla. Niille, jotka haluavat, seuraan huolellisesti valittuja viiniruokiani luodakseni oikeudenmukaisia ja yllättäviä viinipareja.

Patrickin maailmanlaajuiset maut
Viiden vuoden kokemus tuon oman kansainvälisesti luotetun kulinaarisen näkökulman jokaiseen valmistamaani ateriaan. Opin erilaisia kulinaarisia perinteitä itseopiskelun kautta. Otan mukaan monikulttuurisen lähestymistavan ruoanlaittoon ja parannan kykyäni luoda yhteyksiä vieraisiin.

Kestävää kasvisruokaa Manonin kanssa
13 vuoden kokemus Olen työskennellyt tunnetuille keittiömestareille, työskennellyt erilaisissa tapahtumissa ja johdan nyt omaa yritystäni. Työskentelen jatkuvasti rikastuttaakseni tietämystäni ja kykyjäni cheffeinä. Minulla oli tilaisuus työskennellä kuuluisan ranskalaisen keittiömestarin kanssa Hermèsin erityistapahtumassa.

Camin lämmintä ja maukasta ruokailua
6 vuoden kokemus Olen työskennellyt perinteisissä ravintoloissa ja yksityisenä keittiömestarina, joka palvelee erilaisia tapahtumia. Opiskelin vieraanvaraisuuden ja pitopalvelun taidetta École Hôtelière de Parisissa. Johdan omaa yritystäni ja työskentelen suoraan asiakkaiden kanssa luodakseni maukkaita kulinaarisia elämyksiä.

Perinteinen ranskalainen menu Ashiqilta
11 vuoden kokemus Ravintola-alalle rakennetulla säätiöllä työskentelen nyt henkilökohtaisena keittiömestarina. Suoritin opintoni Lontoossa, ennen kuin hionit taitojani eri ravintoloissa. Olen valmistanut ruokaa monenlaisille kuuluisille vieraille.

Torijuhlat Orin kanssa
10 vuoden kokemus käytännönläheisestä kokemuksesta Pariisin parhaista ravintoloista ja kulinaarisesta perinnöstä Pohjois-Afrikasta. Koulutettu Levantin, Välimeren ja Pohjois-Afrikan ruoanlaittotekniikoissa. LED-keittiöt Miznonissa, Shoukissa ja Daliassa Pariisissa.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla
Tutustu muihin palveluihin paikassa Neuilly-sur-Seine
Enemmän palveluja tutkittavaksi
- Yksityiset kokit Pariisi
- Yksityiset kokit Lontoo
- Valokuvaajat Amsterdam
- Valokuvaajat Bryssel
- Valokuvaajat Lyon
- Valokuvaajat Strasbourg
- Valokuvaajat Geneve
- Valokuvaajat Annecy
- Yksityiset kokit City of Westminster
- Valokuvaajat Lontoon City
- Yksityiset kokit Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Yksityiset kokit Chamonix
- Yksityiset kokit London Borough of Camden
- Yksityiset kokit London Borough of Islington
- Valokuvaajat London Borough of Hackney
- Valokuvaajat Pariisi
- Valokuvaajat Lontoo
- Personal trainerit Lyon
- Valokuvaajat City of Westminster
- Personal trainerit Lontoon City
- Meikkaus Royal Borough of Kensington and Chelsea
- Valokuvaajat Chamonix
- Hieronta London Borough of Camden
- Personal trainerit London Borough of Islington