Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Sur

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Sur

Kokki

Marian makeita fuusioelämyksiä

Olen rakastanut leivonnaisia lapsesta asti ja perustanut oman leivonnaisen ja pitopalveluyrityksen. Opiskelin Le Cordon Bleussa Limassa, Perussa, missä asuin ja työskentelin kaksi vuotta. Suoritin maisterintutkinnon Restaurant Pastry and Sweet Cuisine -ohjelmassa Espanjassa.

Kokki

Worldly Taste - Fusion Experience

15 vuoden kokemus kulinaarikoulun jälkeen olen hoitanut taitojani 5 tähden hotelleissa ja kuuluisissa ravintoloissa. Opin haute cuisine -tekniikoita Le Cordon Bleu Madridissa. Yhdistän tekniikoita ja perinteitä eri puolilta maailmaa.

Kokki

Hugon sielua ravitseva fine dining -ruokailu

16 vuoden kokemus Kahdeksassa maassa olen työskennellyt kodeissa, huviloissa ja jahdeissä erilaisissa tapahtumissa. Pysyn aina uteliaana, opin jatkuvasti ja kehittyn jokaisessa projektissa. Olen valmistanut ruokaa Espanjassa, Ranskassa, Monacossa, Italiassa, Saksassa, Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Uruguayssa.

Kokki

Josen välimerellinen fuusio

20 vuoden kokemus Keskityn välimerelliseen keittiöön korkealaatuisilla espanjalaisilla ainesosilla. Opiskeltuani majoituskoulussa työskentelin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Työskentelin ravintoloissa 5 tähden GL-hotelleissa ja Relais & Châteaux 'ssa.

Kokki

Alejandron Globetrotting-maistelumenuet

15 vuoden kokemus ruoanlaitto ei ole vain intohimo. Se on tapani kertoa tarinoita makujen ja muistojen kautta. Opin leivonnaisia ja ranskalaista ruokaa Centre de Formation d 'Apprentisissa Ranskassa. Hiontasin taitojani työskennellessäni kuuluisissa ravintoloissa, kuten Pujolissa ja Nomassa Copehagenissa.

Kokki

Alberton gourmet-keittiö

25 vuoden kokemus Olen kulinaarinen konsultti ja keittiömestari, jonka intohimona on opettaminen. Koulutin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa, kuten Akelarre ja El Celler de Can Roca. Olen kulinaarinen konsultti ja johtaja Summummilla.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla