Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Vincennes

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Vincennes

Kokki

Pariisi

Yksityinen kokki: modernia ranskalaista ja italialaista ruokaa

Olen itse tehty kokki, joka rakastaa inspiroivaa ruoanlaittoa, alkuperäni, intohimoni ja isoäitini lohduttavan soul-ruoan risteyksessä. Kanssa CAP (Certificate of Professional Competence), joka on valmistunut Ecole hôtelière Paris Drouantista, saan inspiraationi maailman ikonisimpien ruoanlaittomenetelmien ja perinteisten ja nykyaikaisten italialaisten reseptien välillä.

Kokki

Pariisi

Preranan maailmanlaajuiset maut

Viiden vuoden kokemus olen työskennellyt eri keittiöissä, Michelin-tähden saaneista ravintoloista pitopalvelukeittiöihin. Chocolaterie to pâtisserie, olen saanut taitoja erilaisissa kulinaarisissa ympäristöissä. Työskentelin Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani nopeatempoisessa ympäristössä.

Kokki

Pariisi

Dowensonin räätälöity valikko

15 vuoden kokemus Yhteistyö premium-talojen ja VIP catering-palvelun kanssa. Minulla on vahva tausta ruoanlaitossa. Olen järjestänyt kulinaarisia tapahtumia Parc des Princesissä ja tehnyt yhteistyötä brändien kanssa.

Kokki

Pariisi

Ranskalainen kokki unohtumattomaan elämykseen

Nimeni on Lila, ja minulla on 12 vuoden kokemus kulinaarisesta alasta. Valmistuin Ferrandi Gastronomy Institute -instituutista, ja minulla oli mahdollisuus työskennellä arvostetuissa ravintoloissa, bistronomisissa laitoksissa sekä laadukkaissa ranskalaisissa panimoissa, joissa hienostelin ruoanlaittotaitojani.

Kokki

Kausiluonteinen ranskalainen ruokailu par Nabil

9 vuoden kokemus keittiömestareista, mukaan lukien Romain Alinat, Hélène Darroze ja Julien Le Cloarec. Opiskellut kuvataiteita ennen siirtymistä käytännönläheiseen kulinaariseen harjoitteluun Ranskassa. Työskentelin keittiömestarien Romain Alinatin, Hélène Darrozen ja Julien Le Cloarecin kanssa.

Kokki

Pariisi

Jeffin ranskalaista ruokaa

20 vuoden kokemus Yksityinen kotikokki, tein ruokaa sisustussuunnittelijalle Vosgesissa. Kouluttauduin kulinaarisiin, leivonnaisiin ja charcuterie-hallinnointiin. Olin keittiömestari ja leivonnaiskokki kuuluisissa laitoksissa.

Kaikki kokkipalvelut

Laurentin moderni ranskalainen keittiö

20 vuoden kokemus Tarjoan yhdistelmän modernia ja perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa on aitoutta ja luovuutta. Opin Christophe Michalakin, Thierry Marxin ja Cyril Lignacin alaisuudessa. Jaan usein kulinaarisia taitojani kansallisen televisioverkon ruoanlaitto-ohjelmissa.

Boris Caterer gourmand

9 vuoden kokemus Tarjoan räätälöityjä palveluja ammattitapahtumiin Île-de-Francessa. Olen harjoitellut pitopalveluita ja majoituksen hallinnointia. Olen työskennellyt yrityksissä, kuten RATP, Claudie Pierlot, Chanel, SNCF ja Deezer.

Kestävää kasvisruokaa Manonin kanssa

13 vuoden kokemus Olen työskennellyt tunnetuille keittiömestareille, työskennellyt erilaisissa tapahtumissa ja johdan nyt omaa yritystäni. Työskentelen jatkuvasti rikastuttaakseni tietämystäni ja kykyjäni cheffeinä. Minulla oli tilaisuus työskennellä kuuluisan ranskalaisen keittiömestarin kanssa Hermèsin erityistapahtumassa.

Afro-Caribbean fine dining by Jonathan

8 vuoden kokemus Tuon korkealaatuista ruoanlaittoa asiakkaille ja tarjoan konsultointipalveluja hienojen ruokapaikkojen parantamiseksi. Koulutin Guadeloupessa ennen kuin laajensin näköalaani Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Pariisissa. Hiontasin käsityöni suosituimmissa luksushotelleissa, kuten Peninsula ja Plaza Athénée.

Torijuhlat Orin kanssa

10 vuoden kokemus käytännönläheisestä kokemuksesta Pariisin parhaista ravintoloista ja kulinaarisesta perinnöstä Pohjois-Afrikasta. Koulutettu Levantin, Välimeren ja Pohjois-Afrikan ruoanlaittotekniikoissa. LED-keittiöt Miznonissa, Shoukissa ja Daliassa Pariisissa.

Lauran innovatiivista välimerellistä ruokaa

18 vuoden kokemus Pääpaino on kausiluonteisten, kestävien ja paikallisesti hankittujen ruokien luominen. Kulinaarisia taitojani ovat muokanneet maailmanlaajuiset matkani ja käytännön kokemukseni. Intohimoni ruokaan vie minut Eurooppaan, jossa nousevat keittiömestarit inspiroivat innovatiivisia ruokalistojani.

Cyrilin ranskalaista fuusioruokaa

10 vuoden kokemus teen elämänmuutoksen MasterChefin ansiosta ja avaan ravintolani. Olen koulutettu HACCP: hen. Voitin mitalin G20 World King of Chef Summit -tapahtumassa Osakassa, Japanissa vuonna 2019.

Lauran maun matka

14 vuoden kokemus Olen yksityinen keittiömestari, joka on erikoistunut välimerellisiin, aasialaisiin ja ranskalaisiin ruokiin. Keskity ravitsemukseen, ruokatrendeihin ja erityisruokavalioihin. Olen herkuttelija, jolla on kyltymätöntä kiinnostusta ja syvää tietoa ruoasta ja viinistä.

Yksityisen kokin elämykset Akhilin uudelleen määrittelemät

15 vuoden kokemus olen erikoistunut fine dining -ruokailuun ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, mukaan lukien skandinaavinen, intialainen ja japanilainen. Koulutin keittiömestareiden, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, alaisuudessa. Tein yhteistyötä tunnettujen eurooppalaisten keittiömestarien, kuten René Redzepin, Pascal Barbotin ja Magnus Ekin, kanssa.

Adrienin leivonnaisia

10 vuoden kokemus olen erikoistunut ranskalaiseen keittiöön ja työskennellyt Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Hiontasin taitojani La Table du Boisniardissa ja Têtedoiessa. Johdan Maxim 'sin leivonnaistiimiä ja luon jälkiruokia ikoniselle ravintolalle. Nauti kanssani perhelounaasta tai romanttisesta kuppilasta suoraan kohteessasi.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla