Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Vista

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Vista

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Oceanside

Henkilökohtainen keittiömestari Michael Rodriguez

Tuon ravintolatasoista laatua ja huolenpitoa Airbnb-kohteeseesi.

Kokki kaupungissa San Diego

Soul Food Sunday -kokki Mikhail

Tuon vuosien kokemuksen soul-ruoasta ja etelävaltiolaisen maun jokaiseen ateriaan, jotka olen valmistanut rakkaudella, perinteillä ja kotitekoisella otteella, joka puhuu suoraan sydämestä.

Kokki kaupungissa San Diego

Tasokasta ruokailua ja omakasea kokki Naten keittiössä

Erikoistunut Michelin-tason ruokailuun, yksityisiin sushijuhliin ja räätälöityihin maistelumenuihin omotenashi-vieraanvaraisuuden avulla kaikkien tilaisuuksien kohottamiseksi.

Kokki kaupungissa San Diego

Kokki Kennyn valmistama kausiluonteinen yksityinen illallinen

Mukana on makuja Portugalissa työskentelystäni, Pariisissa ja Lontoossa opiskelustani ja kiinalais-taiwanilaisamerikkalaisista juuristani. Ruokani on rohkeaa ja seikkailunhaluista, ja sitä voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Kausiluonteinen kokin pöytä – pohjoismainen x japanilainen

Sujuva pöytäpuhe, vuosien kokemus huippujulkkiksista superjahdeihin – tuo makua, hienostuneisuutta ja vähän taikaa jokaiseen ruokailukokemukseen. Tämä on juhla! IG: @caviarcitizen

Kokki kaupungissa Palm Springs

Yksityiskeittiömestari Benjaminin ruokailuelämykset

Korkeatasoiset yksityiset ruokailuelämykset, jotka on luotu mukavasti kotonasi. Kausiluonteisia ainesosia, tyylikkäitä lautasasetelmia ja yksilöllisiä ruokalistoja, jotka on suunniteltu tekemään vaikutuksen ja luomaan pysyviä muistoja.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla