Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Barcelonès

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Riisiluomuksia: paellaa ja muuta

Paellaa ja fideuàta paikallisista, kausiluonteisista tuotteista.

Sushia ja aasialaista fuusioruokaa Marian kanssa

Ruoanlaitto on elämäntapani, ja minusta on ihanaa saada ihmiset hymyilemään aasialaisilla fuusioruoillani.

Välimeren makuja Fabricion kanssa

Nauti yhdestä maailman arvostetuimmista keittiöistä.

Ravitsemus ja hyvinvointi Danielella

Yhdistän ravitsemustieteen kulinaariseen taiteeseen ja luon eloisia, ravitsevia aterioita.

Jordin katalonialainen keittiö

Valmistan harkittua, laadukasta ruokaa yhdistäen perinteitä moderniin tekniikkaan.

Välimerellistä fuusiota Marcilta

Olen henkilökohtainen kokki, joka valmistaa välimerellistä, aasialaista ja latinalaista ruokaa luksushuviloiden vieraille.

Albertin luova Välimeren ruokailu

Perinne ja luovuus kohtaavat jokaisessa lautasessa luoden ainutlaatuisia välimerellisiä hetkiä.

Jannan luovia Välimeren makuja

Ruoassani yhdistyvät Välimeren juuret ja kansainvälinen luovuus ja tekniikat.

Rajoittamatonta ruoanlaittoa, jonka tarjoaa privatechef_julicanale

Tarjoan maistiaisia Välimeren ruokalajeista, laadukkaita ruokalistoja ja argentiinalaisia grilliruokia.

Eurooppalaisia makuja Federicon keittiössä

Valmistan kaiken alusta alkaen, mukaan lukien pastan, focacian, leivän ja jälkiruoat.

Kasvipohjainen brunssi ja hieno ruokailu Federicon kanssa

Palvelumme yhdistää ammattitaitoa, luovuutta ja syvää kunnioitusta ruokaa ja ihmisiä kohtaan.

Japanilainen fuusiokeittiö Erikin keittiössä

Ruokalistoillani on fuusioon perustuvia japanilaisia ruokia, jotka on suunniteltu esittelemään korkealaatuisia ainesosia.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla