Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Begues

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Teon kotiruokaa

Tarjouskoodi: BCNXMASS30, 30 % alennusta 31.12. asti. Varaa nyt myöhäisemmälle ajalle vuonna 2026. Olen erikoistunut terveelliseen ruokaan ja minut valittiin Hyatt Regencyn neljännesvuoden työntekijäksi.

Yksityinen kokki Giuseppe

Perinteinen ja innovatiivinen keittiö, joka kunnioittaa ympäristöä ja perinteitä.

Tacopäivä

meksikolaisen keittiön kokemus, voimakkaat ja raikkaat maut.

Yksityinen kokki David

Ammattimainen keittiö, leivonnaiset, suklaa, gastronominen muotoilu.

Yksityinen kokki Jorge Luis

Välimeren, Aasian ja Latinalaisen Amerikan keittiöt, erikoisruokavalioiden asiantuntija.

Yksityinen kokki Moises

Kansainvälinen gastronomia, nykyaikaiset tekniikat, tekijä, paikallinen ja kausituote.

Yksityinen kokki Jaume

Välimeren, kansainvälinen, vegaani, gourmet-riisi.

Yksityinen kokki Isaac

Aitoja riisejä ja fideuá-päivällisiä, jotka on valmistettu intohimoisesti ja huolellisesti.

Chef Baronin luovuus Tuoreilla tuotteilla

Välimeren keittiöön erikoistunut kokki, joka on intohimoisesti kiinnostunut tuoreista ja aidoista mauista. Keittiössäni yhdistyvät yksinkertaisuus, luovuus ja Välimeren sielu.

Taty Fernandezin yksityinen kokki

Nauti yksilöllisistä kulinaarisista kokemuksista yksityiskokin palveluiden avulla. Luovista tapaksista täydellisiin aterioihin tai räätälöityihin menuihin. Tuomme makuja, lämpöä ja sielua suoraan pöytääsi.

Kokki Giuseppen perinteinen ja innovatiivinen keittiö

Perinteinen ja innovatiivinen keittiö, joka kunnioittaa ympäristöä ja perinteitä.

Yksityinen kokki Giorgio

Italia, Välimeri, fuusio, yksityinen kokki, tapahtumat, haute cuisine.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla