Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Bendinat

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Bendinat

Kokki

Davidin parasta riisiä ja paelloja

5 vuoden kokemus keittiömestari kotona Mallorcalla, joka on erikoistunut riisiin, paelloihin, fideuàsiin ja tapaksiin. Kouluttauduin riisitekniikoihin Alex del Vicion ja Edu Torresin kanssa Molino Rocassa. Olen valmistanut ruokaa Baleaarien jalkapalloliitolle, padel-liitolle, entiselle jalkapalloilija Roger Smithille ja yrittäjä Argentino Manolo Ugartelle.

Kokki

Taste of the Mediterranean with Paul

21 vuoden kokemus laajasta kulinaarisesta näkökulmasta, joka on erikoistunut välimerelliseen, perulaiseen ja japanilaiseen keittiöön. Kouluttauduin Universidad Gastronómica de las Islas Balearesissa. Olin Aasialaisen Arume-ravintolan keittiömestari. Työskentelin monissa paikoissa maailmassa

Kokki

Keittiömestari Francescon kansainvälinen kulinaarinen asiantuntemus

20 vuoden kokemus Olen työskennellyt maailmanlaajuisesti huippuravintoloissa, yksityisissä klubeissa ja ylellisissä pitopalveluissa. Valmistuin kotikaupunkini Hospitality High Schoolista Avellinosta, Italiasta. Minut esiteltiin venäläisessä lifestyle-lehdessä ja ABC Mallorca Lifestyle Magazinessa.

Kokki

Palma

Raúlin välimerelliset maut

11 vuoden kokemus, jonka koulutin huippukokkien kanssa Madridissa ja Lontoossa, ennen kuin hoion taitojani Mallorcalla. Kasvoin äitini ja setäni lumoutuneena keittiössä. Koulutin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa Gerhard Schwaigerin ja Stefan Brunnerin alla.

Kokki

Giuseppen italialainen fuusioruokailu

21 vuoden kokemus olen valmistanut ruokaa ja matkustanut laajasti eri puolilla Italiaa ja työskennellyt monissa merkittävissä ruokapaikoissa. Olen työskennellyt Ducati Caffén, Guston, Sisilian ja muiden keittiöissä. Valmistin kuuluisan näyttelijän perheelle all-sushi-menun, jossa on tuoretta kalaa ja mereneläviä.

Kokki

Taste of the Mediterranean por Pau

21 vuoden kokemus työskentelin eri mantereilla ja maissa laajentamalla kulinaarista näkökulmaani. Opin UIB Gastronomic University of the Balearic Islands -yliopistossa ja Paul Bocuse -instituutissa. Työskentelin keittiömestarina kuuluisassa Arume-ravintolassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla