Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Chula Vista

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Chula Vista

Kokki

Daniellan aistipohjainen yksityinen ruokailu

20 vuoden kokemus Olen keittiömestari, sommelier ja kuvataiteilija, joka luo ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä. Opiskelin kulinaarista taidetta, työskentelin Biko & Rústicossa ja opin isoäitini keittiössä. Voitin parhaan Baja-illallisen (San Diego Magazine) ja 1. paikan Ceviche Master of California.

Kokki

Keittiömestari Tocon palkitut maut

15 vuoden kokemus Järjestän henkilökohtaisia kulinaarisia elämyksiä retriitteihin, häihin ja yksityisiin tapahtumiin. Opiskelin European Center Culinary Schoolissa Curitibassa, Brasiliassa. Vuonna 2008 avasin ensimmäisen ravintolani ja voitin suuren kansallisen palkinnon brasilialaisesta keittiöstä.

Kokki

Baja-Välimeri-keittiö Angelilta

10 vuoden kokemus Minulla on käytännön kokemusta juhlallisista paikoista, kuten Bleu Boheme ja Wormwood. Aloitin laajamittaisessa pitopalvelussa ja kehittyin ranskalaisissa ja Baja-Välimeri-keittiöissä. Olin mukana tiimissä, joka ansaitsi Wormwoodin vuoden 2022 parhaan uuden ravintolan.

Kokki

Hectorin latinalaisamerikkalaiset maut

9 vuoden kokemus Olen meksikolais-ecuadorilainen keittiömestari, jolla on laaja kokemus eteläamerikkalaisesta keittiöstä. Kouluttauduin maailmanluokan kulinaarisessa yliopistossa ranskalaisvaikutteisella opastuksella. Olen työskennellyt keittiömestarina ja ravintoloina Meksikossa ja Baja Californiassa.

Kokki

In Home Dining

15 vuoden kokemus, jonka olen valmistanut erilaisissa paikoissa, gastronomisesta pubista oman illalliskerhon avaamiseen. Valmistuin Atlantan taideinstituutista. 2c Chicago, maanalainen illalliskerho, jossa laitoin ruokaa 6 vieraalle/yö 2-3 kertaa viikossa.

Kokki

Maximilianin välimerellinen juhla

Keittiömestari Maxin kulinaarinen matka alkoi Bostonin sydämessä, missä hän sai innoituksensa Nana Carmellan ja isä Domenicin sisilialaisesta ruoanlaitosta. Hänen ammattikokemuksensa alkoi 14-vuotiaana ja työskenteli paikallisella kalatorilla ja hänen perheensä italialaisessa delissä. Keittiömestari Max pyrki laajentamaan kulinaarista osaamistaan ja muutti San Franciscon lahden alueelle vuonna 1998. 23-vuotiaana hän oli saanut ensimmäisen keittiömestari De Cuisine -sijoituksensa ja avasi uuden amerikkalaisen brasserien Claremont Resortissa Berkeleyssä. Vain kaksi vuotta myöhemmin hän otti ensimmäisen keittiömestarinsa roolin ja on jatkanut keittiöiden johtamista viimeiset 20 vuotta. Tällä hetkellä keittiömestari Max keskittyy henkilökohtaiseen ja yksityiseen ruokailuun San Diegon piirikunnassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla