Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Esplugues de Llobregat

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Eurooppalaisia makuja Federicon keittiössä

Valmistan kaiken alusta alkaen, mukaan lukien pastan, focacian, leivän ja jälkiruoat.

Jannan luovia Välimeren makuja

Ruoassani yhdistyvät Välimeren juuret ja kansainvälinen luovuus ja tekniikat.

Japanilainen fuusiokeittiö Erikin keittiössä

Ruokalistoillani on fuusioon perustuvia japanilaisia ruokia, jotka on suunniteltu esittelemään korkealaatuisia ainesosia.

Fabricion gourmet-grilli

Nauti gourmet-grillistä korkealaatuisilla tuotteilla ja perinteisillä lisukkeilla.

Lomasi keittiömestari Fabricio

Nauti kansainvälisistä ruokalistoista ja korkealaatuisesta leipomosta lomasi aikana.

Helion maailmanlaajuisesti inspiroimaa ruokailua

Sekoitan ruokia kaikkialta maailmasta luodakseni seikkailunhaluisia makuja.

Maailma makuhermoissasi keittiömestari Fabricio Roblesin kanssa

Kansainvälisimmät ruokani, jotta voit matkustaa mukavasti omasta kodistasi.

Xavierin avant-garde-maistelumenut merenelävistä

Yhdistän perinteen luovuuteen käyttämällä merilevää ja molekyyligastronomiaa.

Cristinan ikimuistoiset ateriat

Olen yksityinen kokki, joka rakastaa unohtumattomien kulinaaristen elämysten luomista.

Suorituskykyä edistävä aterianvalmistus Danielella

Suunnittelen Välimeren tyylisiä ateriasuunnitelmia, jotka perustuvat kymmenen vuoden kokkokeen ravitsemuskoulutukseen.

Kasvipohjainen brunssi ja hieno ruokailu Federicon kanssa

Palvelumme yhdistää ammattitaitoa, luovuutta ja syvää kunnioitusta ruokaa ja ihmisiä kohtaan.

Välimerellistä fuusiota Marcilta

Olen henkilökohtainen kokki, joka valmistaa välimerellistä, aasialaista ja latinalaista ruokaa luksushuviloiden vieraille.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla