Airbnb-palvelut

Kokit paikassa La Penne-sur-Huveaune

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa La Penne-sur-Huveaune

Kokki

Marseille

Elämys ympäristöystävällisen kokin kanssa

Olen yksityinen kokki ja pitopalveluyritys, jolla on omistautunut ja kausiluonteinen keittiö. Olen tottunut järjestämään kaiken alusta alkaen, jotta vieraideni ei tarvitse huolehtia mistään. Lähestymistapani sekoittaa kulinaarista osaamista, vieraanvaraisuutta ja huomiota yksityiskohtiin. Se, mikä erottaa minut muista, on kykyni luoda lämpimiä ja maukkaita aterioita rennossa ilmapiirissä ja esitellä samalla paikallisia ja vastuullisia tuotteita. Pidän ruoanlaitosta aivan kuin minulla olisi rakkaita: huolella, anteliaisuudella ja vilpittömyydellä. Tämän elämyksen järjestäminen on minulle tilaisuus saada sinut elämään todellisen seurallisuuden ja nautinnon hetken, kaukana ravintolan stressistä tai jäykistä koodeista. Kohteessasi tai matkailumajoituksessasi huolehdin ruoanvalmistuksesta, pöydän asentamisesta ja keittiön siivouksesta.

Kokki

Thomasin yksityinen ruokailu

20 vuoden kokemus olen työskennellyt eri laitoksissa, mukaan lukien tähdillä varustetuissa ravintoloissa ja luksushotelleissa. Sain BEP-ravintolan ja CAP Cuisine -sertifiointini. Alun perin Ranskasta kotoisin oleva urani on vienyt minut Espanjan ja Tšekin tasavallan halki.

Kokki

Marseille

Lauran maailmanlaajuinen gastronomia

15 vuoden kokemus Olen keittiömestari, jonka intohimona on luoda ainutlaatuisia ja herkullisia kulinaarisia elämyksiä. Koulutin kulinaarisessa koulussa ja Les Arcenaulxissa Marseillessa. Työskentelin kondiittorina ja Michelin-tähden saaneessa tapahtumapaikassa Gherkinissä Lontoossa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla