Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Llevant

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Llevant

Kokki

Carlosin välimerelliset maut

Viiden vuoden kokemus Keskityn yllättämään vieraita laadukkaiden tuotteiden ja rehellisen hoidon kautta jokaisessa ruokalajissa. Kouluttauduin kulinaariseen kouluun ja käytännön harjoittelun kautta. Olen työskennellyt huippuravintoloissa ja perheomisteisissa keittiöissä.

Kokki

Davidin parasta riisiä ja paelloja

5 vuoden kokemus keittiömestari kotona Mallorcalla, joka on erikoistunut riisiin, paelloihin, fideuàsiin ja tapaksiin. Kouluttauduin riisitekniikoihin Alex del Vicion ja Edu Torresin kanssa Molino Rocassa. Olen valmistanut ruokaa Baleaarien jalkapalloliitolle, padel-liitolle, entiselle jalkapalloilija Roger Smithille ja yrittäjä Argentino Manolo Ugartelle.

Kokki

Carlosin baski-Välimeri-keittiö

Minulla on 18 vuoden kokemus. Olen valmistanut ruokaa useissa kuuluisissa ravintoloissa, kuten Michelin-tähden saanut Etxanobessa. Olen kouluttanut Leioa Hospitality Schoolissa ja minulla on lisäkoulutusta thairuoan parissa. Olen osallistunut ja voittanut useita pintxos-kilpailuja Baskimaassa."

Kokki

Mallorcan fine dining with Amado

10 vuoden kokemus Olen keittiömestari, jolla on kokemusta korkealaatuisista keittiöistä Itävallassa ja Espanjassa. Kävin Buenos Aires Gastronomic Unionissa ja Lucullus French Gastronomic Associationissa. Olen työskennellyt keittiömestarina 4 tähden hotellissa.

Kokki

Palma

Aire de España keittiömestari Estebanin seurassa

20 vuoden kokemus Yhdistän luovuuden ja tuoreuden jokaiseen ruokaan ja tuon uusia makuja kotiisi. Opiskelin Córdoban ammattikoulussa Argentiinassa vuonna 2004. Olen työskennellyt Argentiinassa, Italiassa, Formenterassa ja Mallorcalla aina laadukkaasti.

Kokki

Irenen aito italialainen ja fuusioruokailu

Viiden vuoden kokemus Olen italialainen keittiömestari fuusioruoanlaitossa, mukaan lukien kasvipohjainen ja karibialainen ruoka. Kasvoin oppimassa kokkaamaan perheeni ravintolassa. Järjestin aamiaismajoituksen, jossa tarjoilin tuoreita luomuaterioita.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla