Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Maresme

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Yksityinen kokki André

Välimeren, ranskalainen, italialainen, japanilainen ja intialainen keittiö sekä fuusioruokia.

Yksityinen kokki Santiagon kanssa

Nauti huippuluokan kokemuksesta arvostetun keittiömestarin kanssa.

Yksityinen kokki David

Ammattimainen keittiö, leivonnaiset, suklaa, gastronominen muotoilu.

Yksityinen kokki Jorge Luis

Välimeren, Aasian ja Latinalaisen Amerikan keittiöt, erikoisruokavalioiden asiantuntija.

Chef Baronin luovuus Tuoreilla tuotteilla

Välimeren keittiöön erikoistunut kokki, joka on intohimoisesti kiinnostunut tuoreista ja aidoista mauista. Keittiössäni yhdistyvät yksinkertaisuus, luovuus ja Välimeren sielu.

Taty Fernandezin yksityinen kokki

Nauti yksilöllisistä kulinaarisista kokemuksista yksityiskokin palveluiden avulla. Luovista tapaksista täydellisiin aterioihin tai räätälöityihin menuihin. Tuomme makuja, lämpöä ja sielua suoraan pöytääsi.

Cocktailit ja tapas

Luovien tapas-ruokien juhla cocktailien kanssa. Ihanteellinen epävirallisiin tapaamisiin, joissa on gourmet- ja hauska kosketus. 2 ainutlaatuista cocktailia per henkilö, jotka on luotu tapas-ruokien kanssa nautittaviksi

Yksityinen kokki Giorgio

Italia, Välimeri, fuusio, yksityinen kokki, tapahtumat, haute cuisine.

Yksityiskokki Dora

Brasilian, Välimeren ja Lähi-idän keittiö, monipuolinen gastronominen kokemus.

Culinary voyage by Andre (Andrén kulinaarinen matka)

Michelin-tähtikeittiöissä työskentely opetti minut luomaan hienostuneinta ruokaa.

Yksityinen kokki Moises

Kansainvälinen gastronomia, nykyaikaiset tekniikat, tekijä, paikallinen ja kausituote.

Yksityinen kokki Isaac

Aitoja riisejä ja fideuá-päivällisiä, jotka on valmistettu intohimoisesti ja huolellisesti.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla