
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Sonoma
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Sonoma

Kokki
Amandan erikoistapahtumakokki
3 vuoden kokemus, jonka olen valmistanut erilaisiin erityistapahtumiin, jotka tarjoavat ikimuistoisia kulinaarisia elämyksiä. Opiskelin maatilalta pöytään luomuruokaa Ballymaloe Cookery Schoolissa Irlannissa. Olen valmistanut ruokaa polttareille, vauvakutsuille, syntymäpäiväjuhlille ja muille.

Kokki
Kalifornian hienoimpia keittiömestari Daven seurassa
Olen hoitanut paljon maaperää keittiömestarina, ruokakirjoittajana ja valokuvaajana, eikä niitä ole paljon jäljellä. Se on ollut villi matka, ja minusta on ihanaa puhua kaupasta. Kulinaarinen kokemukseni muodostuu puro Californioksi, ja alkuperäiskansojen esi-isät palaavat ennen espanjalaisten saapumista. Nämä juuret ovat syvällä syntyperässä ja asenteessa. Makuuni vetää puoleensa länsirannikolta, alueellisesta meksikolaisesta, välimerestä, marokkolaisesta ja jopa vietnamilaisesta piiristä. Kalifornian elämys on veressäni, ja sen puhtain ilmaisu on lautasen ja kynän kautta. Minulla on myös karu, sentimentaalinen puoli, jonka kaadan jokaiseen valmisteluun. Jokaisella ruokalajilla on oma tarina, ja tuo tarina ansaitsee tulla kerrotuksi. Olen ylpeä siitä, että minulla on erittäin helppo työskennellä, ruoan pitäisi olla hauskaa ja mielestäni hyvän seuran ansiosta parhaat ainesosat. Syödään ikimuistoinen ateria!

Kokki
Pablon maistelun aarteet
25 vuoden kokemus olen luonut kulinaarisia elämyksiä San Franciscossa, Napassa, Sonomassa ja Kolumbiassa. Opiskelin viinisommelieria Gato Dumasissa, Argentiinassa. Olen työskennellyt Big Brother Big Sisterin, Ferrarin ja Argentiinan suurlähetystön kanssa.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla